SON DAKİKA



Haber > Medya > Sadakatsiz dizisi ekranlara veda mı ediyor?

Sadakatsiz dizisi ekranlara veda mı ediyor?

06 Mayıs 2021 Perşembe - 09:56




Ekranlarda Sadakatsiz dizisi fırtınası esmeye devam ediyor. Sadakatsiz 28. Bölüm ile yine izleyenleri ekran başına kilitlerken son gelen bilgiler sevilen dizinin hayranlarını şaşkına çevirdi…





Kanal D ekranlarında 28. Bölüm ile hayranlarının karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi ekran başındakilere unutulmaz bir akşam daha yaşattı.

Cansu DereCaner Cindoruk ve Melis Sezen gibi usta oyuncu kadrosuyla izleyicinin karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Burak Sergen iki haftadır yok

Sadakatsiz dizisinde ünlü oyuncu Burak Sergen iki bölümdür dizide yer almıyor. Koronavirüs vakaları nedeniyle sevilen diziye 1 hafta ara verilmişti.

Melis Sezen setlere geri döndü


Dizinin başrol oyuncusu Melis Sezen de koronavirüse yakalandı ancak karantina sürecinin ardından setlere geri döndü.

BBC’nin dünyaca ünlü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı Çarşamba akşamları büyük ilgi görüyor.

Sadakatsiz dizisiKuruluş Osman ve Masumiyet gibi iddialı rakiplerinin yanında reyting sıralamasında da üst sıralarda yer almaya devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere Sadakatsiz dizisinde Asya’nın hastası Faruk ve eşi Nazan tarafından hem Derin hem de Asya kaçırılmıştı. Ve bu gelişmenin sonucu haftalardır merak konusu olmuştu.

Kaçırılma macerası Sadakatsiz dizisinde yankısını sürdürmeye devam ederken Asya Derin’in suçlaması karşısında zor durumda kalacak gibi duruyor.


Sadakatsiz dizisi 28. Bölüm izle!

Sadakatsiz dizisinde olaylar Asya’nın beklediği gibi olmayacak gibi duruyor. Her Bölümü ile izleyicisini şaşkına çeviren Sadakatsiz dizisi 28. Bölüm ile hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başardı.

Sadakatsiz dizisi hayranları 28. Son bölümde beklenmedik gelişmelerle karşılaşmış olsa bile son gelişmeler daha da şaşırtıcı.

Sadakatsiz dizisi ekranlara veda ediyor

Yayınlandığın günden bugüne kadar her bölümüyle adından söz ettirmeyi başaran Sadakatsiz dizisinin sezon finali tarihi ortaya çıktı.


Med Yapım imzalı Sadakatsiz dizisinin 32. Bölüm ile  sezon finali yapacağı belirtildi.
Sadakatsiz dizisi 2 Haziran Çarşamba akşamı yayınlanacak son bölümüyle ekranlara bir süre ara verecek.
  

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap