SON DAKİKA



Haber > Medya > Öğretmen dizi ilk bölüm izle - Sınıftan kaçış...

Öğretmen dizi ilk bölüm izle - Sınıftan kaçış...

05 Mart 2020 Perşembe - 11:27




Öğretmen dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Heyecan dolu bölümde neler yaşandı, gelecek bölümde neler olacak haberimizde. Öğretmen dizisi ilk bölüm izle 2. bölüm full hd izle Öğretmen Fox tv izle





Çok merak edilen Öğretmen dizisi Fox Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. İlker Kaleli'nin. başrolünü oynadığı dizi, şimdiden sosyal medyada trend olmuş durumda. Günümüzdeki gençlerin davranış ve tutumlarına dikkat çeken dizi, başrol oyuncusu İlker Kaleli'nin muhteşem performansıyla izleyicilerden tam not aldı.




ÖĞRETMEN 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hikaye bir sene önce Akif’in belki de hayattaki en mutlu günüyle başlar… O gün Akif, sevdiği kadın olan Zeynep’e evlenme teklifi eder. Zeynep, Küçükkapı Lisesi’nde öğretmenliğe ilk başladığı gün aynı zamanda Akif’le nişanlanmıştır. Zeynep bir öğretmen olarak Küçükkapı Lisesi’ne ilk adımlarını atarken Akif, bunun sonun başlangıcı olduğunu bilmeden ona aşkla baka kalmıştır.



ÖĞRETMEN 2. BÖLÜM FRAGMANI

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap