SON DAKİKA



Haber > Medya > Öğretmen 6. bölüm full izle! Öğretmen yeni bölüm - Zeynep ile iş birliği yapmak ister

Öğretmen 6. bölüm full izle! Öğretmen yeni bölüm - Zeynep ile iş birliği yapmak ister

19 Ekim 2020 Pazartesi - 11:06




Öğretmen 6. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde İlker Kaleli ile Ceren Moray'ın oynadığı Öğretmen dizisinin 6. son bölümü 18 Ekim Pazar akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanıyor





Öğretmen 6. son bölümünde; Halide’nin söylediklerinden sonra ailede herkes Ali Rıza'den gelecek olan cevabı beklemeye başlar. Öğretmen 6. bölümü dizi bitiminde full hd tek parça halinde FOX Play'de izlenebilecek.

ÖĞRETMEN 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ortaya çıkan “Avcı” bilgisi yüzünden artık zan altında olanlar Küçükkapı Lisesi öğretmenleridir. İçeride 12A sınıfının can güvenliği ise tek bir öğrencinin yanlış bir hareketiyle yeniden tehlike altındadır. Dışarıda öğretmenler birbirlerini yerken, 12A sınıfından bir öğrenci ise bir öğretmen hakkında geri dönüşü olmayan bir suçlama yapmak üzeredir. Avcının kimli cının kimliği açıklandı! - Ö i açıklandı! - Öğretmen 6. Bölüm etmen 6. Bölüm / Zeynep de kendini tehdit eden öğretmeni bulmak için Küçükkapı Lisesi’ne gelmiştir. Yılmaz ise Akif’in oyununu bozmak için Zeynep ile iş birliği yapmak ister.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap