SON DAKİKA



Haber > Medya > Nebati, Güldür Güldür'e katılacak

Nebati, Güldür Güldür'e katılacak

15 Mayıs 2022 Pazar - 12:59




Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Güldür Güldür Show'da bir skece konu olmuştu. Skeç zamanında yayımlanmayınca gündeme oturmuştu. Bu hafta yayımlanan skeç için Bakan Nebati sosyal medya hesabından ''Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim'' açıklamasında bulundu.





Güldür Güldür Show'un yeni bölümünde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili bir skeç yayınlandı. Ayrıca yandaş gazetelerin gerçekleri gizleyen manşetleri tiye alındı.

SHOW TV'nin yayınlanan Güldür Güldür Show'un tanıtımında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı bir skeç de yer almıştı. Fakat son bölümde bu skeç ekranlar gelmemişti.

Güldür Güldür'ün yeni bölümünde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati konu edildi.

Bakan Nebati'nin gündem olan "Gözlerime bakın ne görüyorsunuz" sorusuna ise skeçte "Mazota zam görüyorum" ifadeleriyle yanıt verildi.

Yandaş medya tiye alındı

Öte yandan yeni bölümde yandaş medyaya da gönderme yapıldı.


Yurttaşın ekonomik sıkıntılar çekmesine rağmen gazetelerde, "Panda yavruladı, ekonomide altın çağ, Almanya bizi kıskanıyor" manşetlerine yer verildiği aktarıldı.

Gazete başlıklarının okunmasının ardından uzun süre seyircilerden alkış alan sahnede, "tuvalet kağıdına gerek yok, bunları kullanabiliriz" denildi.

Bakan Nebati Paylaştı

Nureddin Nebati, taklidinin yapıldığı skeç ile ilgili, "Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim" dedi.

Güldür Güldür Show ekibi, twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Nureddin Nebati'ye ''Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz'' diyerek davette bulundu.

Davet üzerine Nureddin Nebati, twitter hesabından, ''Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah'' sözleriyle yanıt verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap