SON DAKİKA



Haber > Medya > Müge Anlı’daki sahte imama peş peşe suçlamalar!

Müge Anlı’daki sahte imama peş peşe suçlamalar!

29 Kasım 2021 Pazartesi - 12:43




Müge Anlı canlı yayınında bugün kayıp Yeliz Kibiz olayı gündeme bomba gibi düştü.





Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sevgilisi Yeliz Kibiz'i aramaya gelen ve "sahte imam" suçlamalarıyla milyonları şaşkına çeviren Yadigar Kepçe suç makinesi çıktı! Yıllar önce Sıcağı Sıcağına programına da çıktığı ileri sürülen Yadigar Kepçe Müge Anlı canlı yayınına damga vurdu.

YELİZ KİBİZ BULUNDU MU?

Pendik'te Yadigar Kepçe ile birliktelik yaşayan 4 çocuk annesi Yeliz Kibiz'den 8 gündür haber alınamıyor. Genç kadının arama çalışmaları devam ederken Müge Anlı'nın belirttiklerine göre Yadigar Kepçe'nin 8 ay önce yine programa başvurduğu ve Kibiz hakkında beni dolandırdı dediği ortaya çıktı. 2 yıldır Silivri'de yaşadığını söyleyen bir izleyici, kayıp Yeliz Kibiz'i Silivri'de dilenirken gördüğünü ileri sürdü. Olayda ihbarlar böyle bitmedi. Ardından Kepçe'nın eski eşi de yayına bağlandı.

"SAHTE İMAM" İDDİASI!

Yadigar Kepçe'nin eski eşi ise,"2002 de evlendim bu adamla, 20 yıl evli kaldım. Biz evlenmeden önce de sahte hocalık yapmış. Ne bana baktı ne çocuklarıma baktı. Sürekli şiddet uyguluyordu. Benden önce de evliymiş, 2 çocuğu daha var. O kadın için de programlara çıkmış. Sıcağı Sıcağına programına." dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap