SON DAKİKA



Haber > Medya > Mucize Doktor'daki senaryo hatası sosyal medyayı salladı!

Mucize Doktor'daki senaryo hatası sosyal medyayı salladı!

20 Aralık 2019 Cuma - 12:56




Mucize Doktor'un son bölümündeki senaryo hatası Twitter'ı salladı. Ela'nın babası öldükten sonra Fransa'ya gittiğini söylemesi Doktorlar'ın fanlarını harekete geçirdi.





Doktor Ela' karakteri ile bir zamanların fenomen dizisi 'Doktorlar'ın unutulmaz ismi olan Yasemin Özilhan, Mucize Doktor dizisi ile oyunculuğa geri dönmüş ve sosyal medyada olay olmuştu.
Doktorlar dizisinde beyin cerrahi asistanlığı yaparken Mucize Doktor'da kardiyologluğa geçen Doktor Ela'nın, "Babamı kaybettikten sonra Fransa'ya gittim." sözleri Twitter'ı ayağa kaldırdı.
Durumu hatırlayan Doktorlar fanları, babasının ölümünden sonra değil, Levent'in nikah masasında onu terk edip gitmesinden sonra Fransa'ya gittiğini ortaya çıkardı.Birçok Doktorlar fanı bu konuda tweet atmaya başladı. Bölümlere kadar ayrıntı verdiler.Hatta 39. bölümü de paylaşıp herkesin izlemesini sağladılar. 39. bölümün son sahnesinde Ela'nın sürekli telefonu çalıyor, ama o Levent'le konuşması bölünmesin diye hep meşgule alıyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap