SON DAKİKA



Haber > Medya > Mucize Doktor final mi yapıyor?

Mucize Doktor final mi yapıyor?

03 Nisan 2020 Cuma - 12:27




Mucize Doktor, korona virüs nedeniyle çekimleri durdurdu. Dizi bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Dizinin başrolünde yer alan oyuncu Taner Ölmez'in oynadığı farklı bir dizinin Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlaması insanların kafasını karıştırdı.





Korona virüs nedeniyle pek çok dizi çekimleri durdurdu. Bu dizilerden biri de Fox TV ekranlarının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor oldu. Geçen hafta 28. Bölümünü yayınlayan dizi bu hafta yeni bölüm yayınlamayacak. Dizinin çekimleri hastanede olduğu için ayrıca çekimlerinin yapılması zor bir durumdur. Tüm dünyayı saran korona virüs salgını sonrası dizilerde de çekimlere ara verildi. Mucize Doktor dizisi de bu nedenle yeni bölüm yayınlamamaktadır.

Yeni bölüm çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yayınlayacağı henüz bilinmemektedir. Dizinin başrolünde yer alan Ali Vefa karakterini canlandıran Taner Ölmez’in Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Dudullu Postası dizisinde görmek insanların kafasını karıştırdı. Dudullu Postası, intenet üzerinden daha önce yayınlanmış ve bitmiş bir dizidir. BluTV platformunda yayınlanan dizi televizyon ekranlarında yer alacaktır. Taner Ölmez yeni bir diziye transfer olmamıştır. Eskiden oynadığı bir dizi farklı bir kanalda yayınlanacak.  

MUCİZ DOKTOR 28. BÖLÜM İZLE






 
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap