SON DAKİKA



Haber > Medya > Mucize Doktor final izle! Mucize Doktor'dan hüzünlü veda

Mucize Doktor final izle! Mucize Doktor'dan hüzünlü veda

27 Mayıs 2021 Perşembe - 22:45




Fox TV'de yayınlanan 'Mucize Doktor', 27 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 64'üncü bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Dizide otizmli doktor Ali Vefa'yı canlandıran başarılı oyuncu Taner Ölmez, sosyal medya hesabından yaptığı veda paylaşımıyla dikkat çekti.





Kadrosunda Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Serkan Keskin, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut'un yer aldığı Mucize Doktor dizisi, iki sezonluk ekran macerasını 27 Mayıs Perşembe akşamı sonlandırdı.

'Mucize Doktor'un final bölümünde Ali Vefa ile sevgilisi Nazlı sonunda evlendi. Ali Vefa ve Nazlı bebeklerini kucaklarını aldı.

"SENİ ÇOK SEVDİM ÇOCUK"

Dizideki performansıyla beğeni toplayan Taner Ölmez de final bölümü öncesinde diziye ve Ali Vefa'ya veda mesajı paylaştı. Taner Ölmez, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Kelimelerle ifade edemeyeceğimiz bir deneyim yaşadık Ali. Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi. Yapımda emeği geçen herkesi ve bizi büyük bir tutkuyla takip eden sizlere sonsuz teşekkürler" notunu düştü.

MUCİZE DOKTOR FİNAL BÖLÜMÜ İZLE

 


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
6
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap