SON DAKİKA



Haber > Medya > Mucize Doktor dizisi hayranları bunu beklemiyordu; Final bölümüyle şoka uğratmıştı

Mucize Doktor dizisi hayranları bunu beklemiyordu; Final bölümüyle şoka uğratmıştı

09 Haziran 2021 Çarşamba - 09:31




Fox TV ekranlarında final bölümü ile hayranlarına veda eden Mucize Doktor dizisi ile ilgili herkesi sevindirecek bir gelişme yaşandı. Mucize Doktor final bölümü ile herkesi ekran başına kilitlerken son yaşanan gelişmeleri ise sizler için araştırdık.





Ekranlara damga vuran diziler kervanına Mucize Doktor adını yazdırdı ancak final bölümü ile herkesi adeta şoka uğrattı.

Mucize Doktor dizisi hayranları sevilen dizinin final yapmasını istemiyordu ancak hikayede ne yazıkki sona gelindi ve sevilen dizi 64. Bölüm ile final yaparak ekranlara veda etti.

Mucize Doktor 64. Bölüm (final) ile öyle bir veda yaptıki adeta bir iz bırakıp öyle gitti.

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Mucize Doktor dizisinin her bölümü ilgiyle ve heyecanla takip edildi.

Yayınlanmaya başladığı ilk bölümünden itibaren, özellikle konusu ve oyuncu performanslarıyla beğeni toplayan Mucize Doktor dizisi savant sendromlu doktor Ali'nin etrafında gelişen olaylar konu alındı.

Mucize Doktor final bölümü ile de yine herkesi ekran başına kilitlemeye başardı ve dizinin YouTube platformu üzerinde yayınlanan kısa bölümlerinin izlenmesi de milyonlara ulaştı.

Mucize Doktor’un final bölümüne ise Nazlı ve Ali’nin düğün görüntüleri damga vurdu.

Dizinin hayranları Mucize Doktor dizisinin neden bittiği sorusuna dair yanıt ararken ilk açıklama geldi.

Bu arada dizinin yapım şirketi Mucize Doktor’un neden bittiğine dair bir açıklama yapıldı.

MF Yapım Instagram hesabından yapılan açıklamada, "Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık. Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi.Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…” ifadeleri kullanıldı.

Kulislerde konuşulan bir diğer konu ise başrol oyuncusu Taner Ölmez’in çok yorulduğu ve devam etmek istemediği şeklinde yansımıştı.

Türkiye’de Mucize Doktor hikayesi resmen sona erdi. Yalnız Mucize Doktor dizisi yurt dışını şimdiden etkilemeye başladı bile.

Mucize Doktor dizisi, 3 Haziran Perşembe günü Arjantin’de Telefe kanalındaki yayınıyla, Arjantin-Şili milli maçını geride bırakarak zirvenin tek sahibi oldu.

Türkiye’de final bölümü ile hayranlarının karşısına çıkan Mucize Doktor dizisi Arjantin’in en çok izlenen özel televizyon kanalı Telefe’de 15,53 reyting alarak büyük bir başarıya imza attı.

Dr. Milagro adıyla yayınlanan Mucize Doktor, perşembe günleri 18-19 bandında reyting alarak Arjantin’de rekordan rekora koşuyor.

Mucize Doktor dizisinin ilk bölümünden itibaren yeniden yayınlanmaya başlayan dizinin başka teklifler aldığına dair iddialar var.

Ancak bu konu ile ilgili Mucize Doktor yapım şirketinden şu ana kadar resmi bir açıklama gelmiş değil.

Mucize Doktor dizisinin ilerleyen günlerde yurt dışında başka ülkerde de yayınlanması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap