SON DAKİKA



Haber > Medya > Mucize Doktor 2. bölüm 2. fragmanı! Doktor Ali Vefa...

Mucize Doktor 2. bölüm 2. fragmanı! Doktor Ali Vefa...

16 Eylül 2019 Pazartesi - 13:14




Mucize Doktor 2. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Perşembe akşamı 2. yeni bölüm ile ekrana gelecek olan Mucize Doktor filminde Ali Vefa hayat kurtarmaya devam ediyor. Savant sendromlu Ali'nin tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından özel bir hastanede yaşadıklarını konu alan film izleyiciden tam aldı. Peki Mucize Doktor 2. yeni bölümde neler yaşanacak?





Mucize Doktor 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen yeni dizi Mucize Doktor'da hayali iyi bir doktor olmak olan savant sendromlu Ali Vefa'nın tıp fakültesini kazanması ve birincilikle bitirmesinin ardından özel bir hastanede çalışmaya başlaması ve yaptıkları işler herkesin dikkatini çeker. Savant sendromlu birinin tam anlamıyla bir doktor olamayacağını savunanların sayısı ise oldukça fazladır. Ali Vefa kimseye aldırış etmeden çalışmalarına devam eder.

Hastalara karşı gayet açık olması ve ilginç tedavi yöntemleri ile olmaz denileni olduran Ali Vefa'nın maceraları 2. yeni bölümde de devam edecek.

MUCİZE DOKTOR 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap