SON DAKİKA



Haber > Medya > Mucize Doktor 14. Bölüm 2. Fragmanı! Hastaneye sürpriz bir isim geliyor!

Mucize Doktor 14. Bölüm 2. Fragmanı! Hastaneye sürpriz bir isim geliyor!

09 Aralık 2019 Pazartesi - 18:27




Ekranların sevilen dizisi Mucize Doktor 13. bölümünün yayınlanmasıyla beraber yeni bölüm fragmanı tv izleyicilerince araştırılmaya başlandı.





Mucize Doktor 14. Yeni Bölüm 2. Fragmanı! Hastaneye Yeni Doktor Geliyor! Doktor Ela... Yorum Yap Yazdır Facebook'ta Paylaş Mucize Doktor 14. Yeni Bölüm 2. Fragmanı! Hastaneye Yeni Doktor Geliyor! Doktor Ela... Mucize Doktor son bölümün yayınlanmasıyla beraber yeni bölüm fragmanı tv izleyicilerince araştırılmaya başlandı. Fox Tv’de yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren özellikle konusu ve oyuncu performansları beğeni toplayan Mucize Doktor dizisi yine dopdolu bir bölümüyle izleyicilerin beğenisine sunuldu. Sırların açığa çıktığı dizinin 13. bölümünün ardından 14. yeni bölüm 2. tanıtımı ekrana geldi. 

Mucize Doktor 13. Son Bölümünde Neler Oldu? Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir. Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır. Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar.

MUCİZE DOKTOR 13. BÖLÜM TIKLA İZLE



 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap