SON DAKİKA



Haber > Medya > MİT destekli Teşkilat dizisine bomba transfer

MİT destekli Teşkilat dizisine bomba transfer

04 Mart 2021 Perşembe - 12:57




TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat tanıtım videolarıyla büyük ilgi çekti. Kadroda efsane isim Yavuz Bingöl'ün de yer aldığı ortaya çıktı.





TRT 1 yeni dizisi Teşkilat için bir hayli heyecanlı... Nefes kesen bir tanıtımla herkeste merak uyandırmayı başaran dizide Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu gibi isimler yer alırken bomba bir ismin daha kadroda olduğu ortaya çıktı.

Teşkilat dizisinde Yavuz Bingöl, eski Mit mensubu kod adı Tespihçi olan Adem karakterini canlandıracak. Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat, 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

Teşkilat dizisiyle Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) sır gibi saklanan ve kale adıyla bilinen kampüsünden görüntüler ilk kez ekrana gelecek.

MİT’in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de bu dizi ile izleyiciyle buluşacak.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat’ın ilk tanıtımı diziye dair merakı arttırarak kısa sürede büyük ilgi gördü.

Teşkilat, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek kelimenin tam anlamıyla yer altına inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek.

Teşkilat dizisinde Milli İstihbarat Teşkilatının olağanüstü deneyimleri senaryoya aktarılırken; başkent Ankara’da uzun zamandır ilk kez bu büyüklükte bir prodüksiyonla dizi çekiliyor.

Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarını konu alan dizide; bazen bir ölüm-dirim savaşının, bazen bir ateş çemberinin içinde kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak ve tartışılacak.

Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile merakla beklenen ve Milli İstihbarat Teşkilatının bir anlamda perde arkasını gözler önüne serecek olan Teşkilat, 7 Mart tarihinden itibaren her pazar saat 20.00’de TRT 1’de olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap