SON DAKİKA



Haber > Medya > Maymunlar Cehennemi 'Yeni Krallık' ile dönüyor

Maymunlar Cehennemi 'Yeni Krallık' ile dönüyor

04 Kasım 2023 Cumartesi - 14:49




Maymunlar Cehennemi serisinin yeni filmi olan Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık'tan ilk fragman yayınlandı.





20th Century Studios imzalı Maymunlar Cehennemi serisi, yeni filmi Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom of the Planet of the Apes) ile beyaz perdeye dönüyor. Wes Ball'un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin ilk fragmanı ve görselleri yayınlandı.

İlk olarak 1968 yılında sinemaseverlerle buluşan ve sinema tarihinin aksiyon türündeki en önemli serileri arasında yerini alan Maymunlar Cehennemi fırtınası, Sezar’ın saltanatını takip eden birkaç neslin gelecekte, maymunların uyumlu bir şekilde yaşarken insanların gölgede yaşamaya mecbur kaldığı bir dünyayı konu alıyor.

Filmde yeni bir tiran maymun kendi imparatorluğunu kurarken genç bir maymun, geçmiş hakkında her şeyi sorgulamasına ve hem maymunlar hem de insanlar için geleceği tanımlayacak seçimler yapmasına neden olacak dokunaklı bir yolculuğa çıkıyor. Bu genç maymun ise Sezar'ın oğlu Cornelius’tan başkası değil.

Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter Macon ve William H. Macy’nin başrollerini paylaştığı ve senaryosunu Josh Friedman ile Rick Jaffa, Amanda Silver ve Patrick Aison’un kaleme aldığı Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık, 24 Mayıs 2024'te sinemaseverlerle bir araya gelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap