SON DAKİKA



Haber > Medya > Masumlar Apartmanı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Masumlar Apartmanı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

28 Ekim 2020 Çarşamba - 11:44




Masumlar Apartmanı 7.son bölüm ile ekranlara damgasını vurdu.





OGM Medya yapımı, ilk bölümü 15 Eylül 2020 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı'nın yaptığı dram türündeki Türk televizyon dizisi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı saat kaçta, hangi kanalda? Masumlar Apartmanı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

MASUMLAR APARTMANI SAAT KAÇTA?

Masumlar Apartmanı her Salı saat 20:00'da TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Merakla beklenen yeni bölümünde neler olacak? Masumlar Apartmanı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? gibi soruların cevabı haberimizde.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İnci, Han ve kardeşlerinin tavırlarından şüphelenmeye başladı. Safiye ile konuşmaya çalışırken büyük şaşkınlık yaşayan İnci ne tepki verecek. Bugün izleyebileceğiniz yeni bölüm ile Masumlar Apartmanı TRT1 ekranlarında.

MASUMLAR APARTMAN 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Masumlar Apartmanı 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tüm bilgileri anında haberimizden öğrenebilirsiniz.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?
Aşk, travmaları yenebilecek mi?
Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı, yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk kazanacak mı?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap