SON DAKİKA



Haber > Medya > MasterChef'ten kovulan Uğur Yılmaz Deniz kimdir?

MasterChef'ten kovulan Uğur Yılmaz Deniz kimdir?

22 Kasım 2020 Pazar - 09:14




Geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından MasterChef ile ilişiği kesilen yarışmacı Uğur Yılmaz Deniz ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki, MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte merak edilen tüm detaylar...





MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur Yılmaz Deniz ile ilgili detaylar izleyenlerce merak edilerek MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? şeklinde sorularla araştırılmaya devam ediyor. Peki, MasterChef Uğur kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda bir ilk yaşandı. Uğur Yılmaz Deniz, MasterChef Türkiye'den daha önce attığı twetler yüzünden diskalifiye edildi.

Acun Ilıcalı "Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir." dedi.

Acun Ilıcalı paylaşımında, "Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir." ifadelerini kullandı.

UĞUR YILMAZ DENİZ KİMDİR?


26 yaşındaki Uğur Yılmaz Deniz’in iki kardeşi vardır. Aşçılığa çok severek başlamadığını fakat öğrendikçe ilgisinin arttığını söyleyen Uğur Yılmaz, ilk iş tecrübesini küçük bir restoranda yaşamıştır. Her gün öğrendiği bilgilere yenilerini ekledikçe kendini geliştirdiğini fark eden Uğur Yılmaz Deniz, çalıştığı yerden ayrılıp İl Riccio Bodrum’da çalışmaya başlamıştır. Orada 7 İtalyan şef ile birlikte çalışma şansını yakaladığını ifade eden Uğur Yılmaz Deniz, iş hayatına cruise gemisi olan Mein Schiff 2’de devam ederek tecrübelerine bir yenisini daha eklemiştir.

6 aylık serüvenin ardından Türkiye’ye dönen Uğur Yılmaz Deniz, Kıbrıs Elexus Hotel’de işe başlamış fakat orada bilgilerinin köreldiğini fark eden Deniz, Katar’da çalışmaya karar vererek 2 sene boyunca orada aktif olarak mesleğini icra etmiştir.

MasterChef 2020’nin kadrosunda yer almaya hak kazanan Uğur Yılmaz Deniz, yarışmaya katılmayı çok istediğini ve kadroda yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etmiştir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap