SON DAKİKA



Haber > Medya > Masterchef'te eleme heyecanı! Ortalık fena karıştı

Masterchef'te eleme heyecanı! Ortalık fena karıştı

23 Ağustos 2020 Pazar - 13:05




Türkiye'nin en iyi yemek yarışma programlarından biri olan Masterchef Türkiye'de dokunulmazlık oyunu sonrası ortalık fena karıştı.





Masterchef'te olaylı dokunulmazlık yarışması oldu. Kırmızı takım kaptanı olan Ayyüce iki isim arasında karar vermek zorunda kaldı.

Duygu ve Uğur arasında karar vermek zorunda olan Ayyüce, Duygu'ya güvendiğini ve yeniden yarışmada iyi olduğunu kanıtlamak için potaya Duygu'yu gönderdi.

Jüri dahil herkesin şoke olduğu kararda Ayyüce ve Duygu eleme adayı oldu. Duygu ise daha sonra yaptığı açıklamada 'Ayyüce benim hiçbir şeyim' dedi.

KİMLER ELEME ADAYI OLDU?

Bu hafta yapılan yarışmalar sonrası eleme adayları, Celal, Esra, Eray ve Sedat oldu. Bu akşam Serhat elenmesi için Ayyüce'nin ismini söyledi. Eleme adayı olan 6. isim ise Duygu oldu.

Öte yandan Duygu ve Sedat'ın arasında da büyük gerilim yaşandı. Sedat'ın ismini yazdığını öğrenen duygu adeta küplere bindi.


Duygu, “7 kişi arasından adımı yazacak kişi olarak Ayyüce’yi bile söylerdim ama sen aklıma gelmezdin. Senin arka tarafta yapmacık olduğuna inanıyorum” dedi. Ve Sedat’ın kendi ismini yazdığı oy kağıdındaki “seni seviyorum” kısmını kopardı ve parçaladıktan sonra Sedat’a doğru fırlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap