SON DAKİKA



Haber > Medya > MasterChef 2020'ye veda eden isim belli oldu! İşte elenen isim...

MasterChef 2020'ye veda eden isim belli oldu! İşte elenen isim...

28 Eylül 2020 Pazartesi - 08:56




MasterChef 2020'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Dün akşam MasterChef'te eleme heyecanı yaşandı. Barbaros, Celal, Esra, Eray, Özgül ve Ayyüce'nin eleme adayı olduğu MasterChef 2020'de elemenin ilk turunda şefler tarafından ana ürün olarak eleme adaylarına Bıldırcın verildi. Bıldırcın'ın ana ürün olduğu en güzel tabağı çıkaracak olan üç isim eleme potasından kurtulma şansını elde etti.





MasterChef eleme oyununun ilk turunda en güzel Bıldırcın tabağını sunarak şefleri etkileyen isim Özgül oldu. Özgül'ün hazırladığı Bıldırcın tabağı Şefler tarafından beğenilirken Somer Şef son tadımı yapan kişi bendim çok beğendim normalde ben o tabağı gömerdim açıklamasında bulundu.

Özgül'ün ardından en güzel Bıldırcın tabağını çıkaran isim Eray oldu. Eray'ın ardından en güzel tabağı çıkaran ve ilk turun üçüncüsü olan isim Ayyüce oldu. Esra ve Celal'in Bıldırcın'ı pişmezken Barbaros'un ise çok piştiği için ilk eleme turunda şeflerden geçer not alamadı.

Eleme oyununda kim birinci oldu?

Mehmet Şef tarafından hazırlanan ve son üçe kalan yarışmacıların yapacağı olan yemek Mastik Sponge olarak açıklandı. Bu yemeği en güzel hazırlayan isim Esra oldu ve eleme oyununda son üç kişi arasından birinci oldu ve MasterChef hayallerini sürdürdü?

Barbaros ve Celal'in sona kaldığı yarışmada bu hafta veda eden isim Celal oldu. Celal elendiğini duymasının ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Şefler yarışmacıyı sarılarak teselli etmeye başladı. Elbetteki MasterChef'te 7. hafta geride kalırken Celal'in yaptıkları temiz kalpliliği ve efendiliği şefler tarafından övüldü.


Celal'in elenmesinin ardından Barbaros'ta sevdiğim bir arkadaşımdı açıklamasında bulunurken bu hafta MasterChef'e veda eden isim olan Celal'e Somer Şef kolyesini verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap