SON DAKİKA



Haber > Medya > Masterchef All Star'da haftanın son eleme adayı kim oldu?

Masterchef All Star'da haftanın son eleme adayı kim oldu?

10 Aralık 2023 Pazar - 12:00




MasterChef'in son bölümünde yarışmacılar eleme oyununda bu kez bireysel mücadele verdi.





İlk etapta konuk şef Murat Bozok'un deniz tarağı isimli tabağını daha iyi yapan üç yarışmacı yukarı çıkarken, ikinci tura ise Batuhan, Dilara, Sergen ve Eren kaldı. Gecenin sonunda ise eleme adayı Dilara oldu.

Masterchef All Star'da ilk etapta yarışmacılar, konuk şef Murat Bozok'un yaptığı tabağı en iyi hazırlayan olmak için mücadele etti.

Masterchef All Star adım adım finale yaklaşıyor. Danilo, Mehmet ve Somer Şeflerin jüriliğini yaptığı yarışmanın son bölümünde, konuk şef Murat Bozok'un hazırladığı yemeği en iyi yapan isimler eleme potasına girmekten kurtuldu.

İlk etapta istenilen yemeği en başarılı şekilde hazırlayan isimler sırasıyla şöyle oldu:

Hasan, Barbaros ve Tahsin.

Kalan yarışmacılar ise ikinci etap için tezgah başına geçti. Sergen, Dilara, Eren ve Batuhan eleme potasına girmemek için mücadele etti. 2. turdan ilk çıkan isim Eren ve onun ardından Sergen oldu.

Bu etabın sonunda başarılı olanlar bir sonraki haftaya girmeye hak kazanırken, başarısız olan isim ise haftanın eleme adaylarına eklendi.

Son bölümde oynanan iki etaplı yarışma sonucunda haftanın son eleme adayı belli oldu. Son ikiye Dilara ve Batuhan kaldı.

MasterChef All Star'da en başarısız tabağı yaparak eleme adayı olan son isim Dilara oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap