SON DAKİKA



Haber > Medya > Mahkum dizisinde şok ayrılık!

Mahkum dizisinde şok ayrılık!

21 Şubat 2022 Pazartesi - 17:17




FOX TV'de reytingler kıran Mahkum dizisinin kadrosunda yer alan oyuncu Gürberk Polat, diziden ayrılıyor.





FOX TV'de perşembe akşamları izleyicilerle buluşan "Mahkum" dizisnin 12. bölümünde bir ayrılık yaşanacak. Reyting rekortmeni dizide Eren karakterini canlandıran Gürberk Polat, projeye veda edecek.

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, daha önce "Babil" ve "Kırmızı Kamyon" dizisinde de izleyicilerle buluşan Polat'ın senaryodaki hikâyesi bitti.

KADİR ŞEKER OLAYINA GÖNDERME YAPILMIŞTI

Oyuncunun, 2020 yılında darp edildiğini düşündüğü bir kadını kurtarmak isterken bir kişinin ölümüne neden olduğu için tutuklanan Kadir Şeker olayına gönderme yapan sahnesi sosyal medyanın gündemine oturmuştu

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu "Mahkum"un senaryosunu Uğraş Güneş kaleme aldı. Başrollerini Onur Tuna ile Seray Kaya'nın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi isimler bulunuyor.

DİZİNİN KONUSU HAKKINDA


''Innocent Defendant'' isimli diziden uyarlanan "Mahkum"un konusu şöyle:

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur. Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilmek için büyük bir mücadele edecektir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap