SON DAKİKA



Haber > Medya > Leyla ile Mecnun’un yeni fragmanı yayınlandı

Leyla ile Mecnun’un yeni fragmanı yayınlandı

28 Ağustos 2021 Cumartesi - 17:11




Sevilen dizi Leyla ile Mecnun yeni sezon ile geliyor. Tüm yayın haklarını Exxen'in aldığı dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı.





Bir dönemin efsane yerli komedi dizisi Leyla ile Mecnun yakında yeniden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Absürt komedi türünün en başarılı örneklerinden olan dizi, TRT 1’deki üç başarılı sezonun arından iptal oldu. Neyse ki bekleyiş sona erdi. Yapım, Acun Ilıcalı’nın yıl başında piyasaya sürdüğü Exxen isimli platformda yeni bölümleriyle geri dönüyor.

Dizi kısa süre önce Leyla karakteri hariç eski oyuncu kadrosunun tamamının projede olmasıyla gündeme gelmişti. Hemen ardından çekimleri başlayan Leyla ile Mecnun, son olarak setten paylaşılan görüntülerle gündeme gelmişti. Şimdi ise Exxen YouTube kanalında yayınlanan yeni sezon fragmanıyla gündem oldu.

Kısa süre önce TRT 1'deki hakları Exxen'e geçen ve çekimleri halihazırda devam eden Leyla ile Mecnun dizisinden ilk görüntüler geldi.


Leyla ile Mecnun fragmanında neler var?

Efsane yerli komedi dizisi kısa süre sonra yeniden ekranlara dönecek. Absürt komedi türünün en başarılı örneklerinden biri olan dizi, TRT 1‘de 3 sezon yayınlanmıştı. Hayranlarının 2013’ten beri bekleyişi artık sona erdi. Yeni bölümler çok yakında izleyiciyle buluşacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap