SON DAKİKA



Haber > Medya > La Casa De Papel ne zaman başlıyor! 4.sezon fragmanı yayınlandı!

La Casa De Papel ne zaman başlıyor! 4.sezon fragmanı yayınlandı!

06 Mart 2020 Cuma - 12:36




Dünya çapında büyük ilgi gören dizi La Casa De Papel 4.sezon fragmanı yayınlandı





İlk üç sezonu ile oldukça beğenilen dizi nefes kesen sahneleri ve aksiyon dolu görüntüleriyle rekor kırmayı başarıyor. Bir suç dehası olan Profesör'ün ustalıkla yönlendirdiği sekiz hırsızın rehineler alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesi'ne kilitledikleri hikaye izleyenler tarafından oldukça beğenildi. Dünya çapında ün yapan dizinin üçüncü son sezonunun ardından izleyenler "La Casa De Papel yeni sezon ne zaman?" araştırması yapmaya başladılar. Merakla beklenen La Casa De Papel 4.sezon fragmanı da yayınlandı!

Netflix'in dünyaca ünlü yapımlarından La Casa De Papel 4.sezon fragmanı yayınlandı. İlk olarak 2 Mayıs 2017 tarihinde yayınlanan dizi birbirinden yetenekli suçluların darphane soygununu anlatıyor. Dizinin her yeni bölümü soluksuz izlenirken üçüncü son sezonun ardından yeni sezon oldukça merak edilmişti. Buna göre; merakla beklenen La Casa De Papel 4.sezon fragmanı yayınlandı. La Casa De Papel yeni sezon ne zaman başlayacak?

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?




Netflix'in başarılı dizisi La Casa De Papel 4. sezonu 3 Nisan 2020 tarihinde izlenime sunulacak. Dizinin final sezonu olması beklenen 4. sezon toplamda 9 bölümden oluşacak.

LA CASA DE PAPEL KONUSU NE?




Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap