SON DAKİKA



Haber > Medya > Kuzey Yıldızı İlk Aşk 52. Bölüm Tek Parça İzle - Son Bölüm

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 52. Bölüm Tek Parça İzle - Son Bölüm

21 Şubat 2021 Pazar - 09:42




Kuzey Yıldızı İlk Aşk yine çok özel bir bölümle izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. bölüm fragmanı da son bölümün bitmesi üzerine izleyiciler tarafından heyecanla beklenmeye başladı.





Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 52. bölümü ile izleyici ile buluştu. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk ilk sezonundan bu yana konusu ve oyuncu kadrosuyla hafta sonlarının vazgeçilmezi oldu. Dizinin son bölümünde Yıldız'ın sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmesi için canını dişine takan Kuzey için mücadele edeceği bir cephe daha açılmıştır. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 53. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 52. BÖLÜM ÖZETİ

Yıldız'ın sağlıklı bir hamilelik süreci geçirmesi için canını dişine takan Kuzey için mücadele edeceği bir cephe daha açılmıştır. Ama Kuzey, yılmaz. Ailesi için elinden geleni yapmaya devam eder. Bir süre stresten uzak kalmak ona da Yıldız'a da çok iyi gelecektir. Kuzey ve Yıldız, çareyi uzaklaşmakta bulsa da bıraktıkları hayat, eskisi gibi devam edemeyecektir.


Herkes adeta çil yavrusu gibi dağılmıştır. Kızlar, sürpriz isimlerle birlikte kendilerini bambaşka bir maceranın içinde bulurken Sefer de birdenbire kendini sokaklarda bulmuştur. Tehlike ise yine en beklenmedik zamanda yine kendini gösterecektir.
KUZEY YILDIZI İLK AŞK 52. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap