SON DAKİKA



Haber > Medya > Kuzey Yıldızı 24. son bölüm full izle - Yıldız, Kuzey'e sırtını dönüyor...

Kuzey Yıldızı 24. son bölüm full izle - Yıldız, Kuzey'e sırtını dönüyor...

08 Mart 2020 Pazar - 12:17




Kuzey Yıldızı 24. son bölümüyle Show Tv kanalında izleyicisiyle buluştu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümü hd tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler.





Kuzey Yıldızı dizisi 24. bölümüyle Show Tv ekranlarında izleyicisiyle buluştu. 

KUZEY YILDIZI 24.  BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 24. Bölümünde; Yıldız, Kuzey’in gözünün önünde yirmi yıllık emeğini, geçmişini, her şeyini yakmıştır.İçi kan ağlasa da bunu yapmaktan başka çaresi yoktur. Çünkü Kuzey, bu aşkın bittiğine başka türlü inanmayacaktır. Nitekim öyle de olur. Kuzey, yüzleştiği acıyla birlikte ağır bir depresyona girer. Yıldız’ın da durumu ondan farksız değildir. İki aşık depresyonlarının doruklarındayken Yıldız tutuklanır. Kuzey’in depresyonuna bir süre ara verip Yıldız’ı kurtarması gerekmektedir. Kuzey, Yıldız’ın başına gelenlerden dolayı suçluluk hissetmektedir. O yüzden ne olursa olsun onu özgürlüğüne kavuşturacaktır, bunun için yapmayacağı şey yoktur. Ne olursa olsun Yıldız’ın masumiyetini ispatlayacaktır. Kuzey, Yıldız’la arasına giren tüm engelleri tek tek kaldırmaya yemin etmiştir. Fakat Yıldız’ın da kararından dönmeye niyeti yoktur. Bu sırada ikisinin de tahmin edemeyeceği bir gelişme olur. Uzun zamandır bekledikleri haber kapılarına dayanmıştır. Bu haber, Yıldız’ın yaralarını sarmaya, kaybettiklerini telafi etmeye yetecek midir? 



Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölümü hd tek parça olarak sizlerle, iyi seyirler.


KUZEY YILDIZI 24. BÖLÜMÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KUZEY YILDIZI  25. BÖLÜM FRAGMANI

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 22. Bölüm Fragmanı yayında. Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümüyle Cumartesi akşamı 20.00'de Show TV'de
 

Beğendim
22
Sevdim
31
Beğenmedim
13
Üzgün
10
İnanılmaz
7

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap