SON DAKİKA



Haber > Medya > Kuruluş Osman'ın yayın günü belli oldu!

Kuruluş Osman'ın yayın günü belli oldu!

09 Kasım 2019 Cumartesi - 16:44




Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve Burak Özçivit'in partneri olacak Aslıhan Karalar, ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman'ın yayın tarihini açıkladı.





Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen Kuruluş Osman'dan hayranlarını sevindiren haber geldi.
ATV'de yayınlanacak Kuruluş Osman için geri sayım başladı. Dizide olup olmayacağı merak edilen oyuncu Aslıhan Karalar, iki müjdeyi birden verdi.
Karalar, hem dizide yer alacağını hem de dizinin yayın tarihini açıkladı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Karalar, “Kısmetse 20 Kasım akşamı ekranlarda olacağız. Çok güzel, çok büyük bir ekiple çalışıyoruz” diye konuştu.

KURULUŞ OSMAN KASIM AYINDA BAŞLIYOR




162 gündür ekranlarda olmayan Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda katılan Aslıhan Karalar önceki gün Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Karalar, herkesin merakla beklediği Kuruluş Osman için, projede yer almanın mutluluğunun yanı sıra "Kısmetse bu ay ortasında ekranlarda olacağız. Çok güzel, çok büyük bir ekip ile çalışıyoruz" diyerek dizi severlere müjdeyi verdi.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?




ATV'nin bir diğer sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 13 Kasım'da final yapmasının ardından, Kuruluş Osman'ın 20 Kasım Çarşamba akşamı ekranlara gelmesi bekleniyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap