SON DAKİKA


Foto Galeri > Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

15 Şubat 2020 Cumartesi - 12:46

Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

1 / 7 Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

Kadın dizisinin final yapmasının ardından Özge Özpirinçci, Kuruluş Osman dizisine transfer oluyor. Özpirinçci, Kuruluş Osman setini gezip yapımcı Mehmet Bozdağ ile toplantı yaptı.

2 / 7 Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından devamı niteliğinde ATV ekranlarında yayımlanan Kuruluş Osman dizisinin setinde Özge Özpirinçci sürprizi yaşandı. FOX TV ekranlarında yayımlanan, reyting rekorları kıran Kadın dizisinin final yapmasının ardından boşa çıkan Özge Özpirinçci, yeni projeler için harekete geçti.

3 / 7 Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

Özge Özpirinçci, çarşamba günü "Kuruluş Osman"ın Riva'daki setine gitti. Bu durum "Acaba ünlü oyuncu dizinin kadrosuna mı katılıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

4 / 7 Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

Ancak yapımcı Mehmet Bozdağ'ın ileriye dönük projeler için Özge Özpirinçci ile tanışma toplantısı yaptığı, bu sırada da oyuncuya setin gezdirildiği ortaya çıktı.Öte yandan Çağan Irmak'ın Ay Yapım imzalı Netflix projesinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 8 bölümden oluşacak aşk dizisini usta kalem Ece Yörenç yazıyor. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Proje için ilk anlaşılan isim başrolünü oynadığı "Kadın" dizisi geçen günlerde final yapan Özge Özpirinçci oldu.

5 / 7 Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

Kuruluş Osman'a yıldız yağdıSon olarak kurduğu tiyatro ile adından söz ettiren Yurdaer Okur'un Kuruluş Osman dizisine transfer olduğu öğrenilmişti. Okur'un dizide 'Balgay' karakterine hayat vereceği ortaya çıktı.

6 / 7 Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

FOX TV ekranlarında yayımlanan Savaşçı dizisinden Çağrı Şensoy da Kuruluş Osman'a transfer oldu. Şensoy, 'Berkutay' karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

7 / 7 Kuruluş Osman'da Özge Özpirinçci sürprizi!

Kuruluş Osman transferlerindeki son isim ise erken final kararıyla herkesi şaşırtan Sevgili Geçmiş dizisinden gerçekleşti. Burak Çelik, Kongar' karakteri ile sevilen dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap