SON DAKİKA



Haber > Medya > Kuruluş Osman sezon finalinde akıl almaz olay; Hiç kimse fark etmedi

Kuruluş Osman sezon finalinde akıl almaz olay; Hiç kimse fark etmedi

15 Haziran 2023 Perşembe - 16:26




ATV ekranlarında Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan Kuruluş Osman 130. Bölüm ile sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Ancak rekortmen dizideki bir sahne ise büyük şaşkınlık yarattı. Detaylar haberimizde…





Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi başarılı isimlerin rol aldığı Kuruluş Osman sezon finali yaparak seyircisine veda etti.

Kuruluş Osman sezon finalinde muhteşem savaş sahneleri seyirciye unutulmaz anlar yaşatırken bir dönemin daha sonuna gelinmiş oldu.

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana seyircinin sevgilisi haline gelen Kuruluş Osman dizisinde son yaşananlar uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi görünüyor

Çarşamba akşamları iddialı rakiplerini gerisine alarak reyting sıralamasında zirvenin değişmez ismi olan Kuruluş Osman dizisinde bir sahne ise ekran başındakileri şaşkına çevirdi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde seyircinin karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisinin sezon finalindeki sahneler geceye damga vurdu.


Kuruluş Osman dizisinin daha önce yayınlanan bir sahnedeki hata herkesin dikkatinden kaçtı.

İşte Kuruluş Osman dizisinin daha önceki bölümünde ortaya çıkan ve herkesin dikkatinden kaçan o çekim hatası…

Şimdi bu sahneye dikkatlice baktığımız zaman aslında çok kalabalık olduğunu düşünmeniz gayet normal.

Ancak fotoğrafa dikkatli bakınca işaretli alanlardaki oyuncuların birden fazla alanda olduğunu görmek mümkün.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap