SON DAKİKA



Haber > Medya > Kuruluş Osman kararı; Burak Özçivit ağzından kaçırdı

Kuruluş Osman kararı; Burak Özçivit ağzından kaçırdı

11 Mayıs 2021 Salı - 09:29




Bir döneme damga vuran Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğinde izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisi ile ilgili ATV’den çok konuşulacak karar.





Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey'in uzun zamandır kendisine ve obasına ihanet eden amcası Dündar Bey’i öldürmesi ve Osman Bey’in kardeşi Savcı’nın hayatını kaybetmesiyle birlikte ekran başındakiler çok heyecanlı haftalar yaşamıştı.


Kuruluş Osman 57. Bölüm full izle




Şu anda ekranda izleyici karşısına çıkan çok sayıda dizinin Mayıs sonu ya da Haziran aylarının başında sezon finali yapması bekleniyor.

ATV ekranlarının iddialı dizisi Kuruluş Osman ile ilgili heyecan verici gelişmelerin yaşandığını belirtelim.

ATV’nin Kuruluş Osman için atacağı bu önemli adım diğer diziler içinde önemli bir gelişme olarak görülüyor.




Şimdi olayın detaylarına ve o gelişmeye birlikte bakalım…
  
Geçtiğimiz günlerde kameralara yakalanan Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit dizi ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.




Burak Özçivit’in Kuruluş Osman dizisinin yaz aylarında da izleyici karşısına çıkma ihtimali olduğunu açıklaması büyük bir heyecan yarattı.

Kuruluş Osman'ın yaz aylarında da devam edebileceği ve ek olarak yaz arasının kısa tutulacağı önemli bir adım olarak görülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap