SON DAKİKA



Haber > Medya > Kızılcık Şerbeti’ndeki o sahneye izleyiciler ateş püskürdü!

Kızılcık Şerbeti’ndeki o sahneye izleyiciler ateş püskürdü!

17 Aralık 2023 Pazar - 14:33




Show TV’nin reyting rekortmeni dizisinde izleyicileri şaşkına çeviren sahneler yaşandı. Kızılcık Şerbeti’ndeki O sahneyi görenler adeta ateş püskürdü. Pembe’nin Abdullah’a söyledikleri sosyal medya kullanıcılarının hedefinde yer aldı.





Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Barış Kılıç, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Feyza Civelek, Doğukan Güngör, Settar Tanrıöğen ve Sibel Taşçıoğlu gibi isimlerin yer aldığı ve Show TV ekranlarında yayınlanan kızılcık şerbeti, her hafta yayınlanan bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Son olarak dizide yaşanan bir olay sosyal medya kullanıcılarının tepkisine yol açtı. Pembe karakterinin kendisini aldatan eşi Abdullah’a söyledikleri “yok artık” dedirtti.

PEMBE, ABDULLAH’A ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ…

Fatih'in babası Abdullah, dizide Doğa’nın teyzesi Alev’e aşık olmuştu. Bir süre bu aşkı bastırmaya çalışan Abdullah, Alev’in evleneceğini öğrenince dayanamadı ve Alev’e giderek “Evlenme, ben boşanacağım” dedi. Olaylar tam da burada başladı ve Alev ile Abdullah aşkı herkesi birbirine düşürdü.

Abdullah, Alev ile konuşmasından sonra eşi pembeye giderek “Ben Alevi seviyorum, boşanmak istiyorum” dedi ve bütün gerçekleri açıkladı. Bunun üzerine Pembe, duydukları karşısında sinir krizi geçirdi ve boşanmayı reddetti. Abdullah biraz bekledikten sonra boşanma sürecini konuşmak için eve geldi ve ipler burada koptu. Pembenin Abdullah söyledikleri sosyal medyayı birbirine kattı. Pembe Abdullah’a tam olarak şunları söyledi:

"Madem gönlün kaydı hevesini alsaydın. Niye dillendiriyorsun sen bunu? Herkes nasıl yapıyorsa, ne yapıyorsa sen de öyle yapsaydın. Boşanmak ne demek? Alev yuva yıkan adi bir kadın. Ben sıkıntı çekmeyeceğim, asıl sıkıntıyı siz çekeceksiniz. Ben senden boşanmayacağım. O kadın hep metres olarak kalacak. Ölürüm de boşanmam. Utanmazlar, adiler... Yaşadığım sürece size huzurlu bir gün yaşatmayacağım. Bende kocamı kaptıracak göz yok."

SOSYAL MEDYA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Pembenin bu sözlerinden sonra sosyal medya kullanıcıları büyük tepkiler gösterdi. Bir kullanıcı “bu sahneden sonra Pembe’ye üzülmeyi bıraktım” , “şu Pembe’ye tam üzüleyim diyorum yok olmuyor bu kadarını da çüş” , “şu Pembe’nin söyledikleri ne kadar midemi bulandırdı” gibi yorumlar geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap