SON DAKİKA



Haber > Medya > 'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı ağlatan soru!

'Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıyı ağlatan soru!

07 Temmuz 2023 Cuma - 11:13




ATV'nin ilgiyle takip edilen yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster'in yayınlanan son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.





Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor. Yarışma dün akşamki yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başına kilitledi.

Bu hafta programa katılan yarışmacılar başarılı performanslar sergiledi. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, performansıyla dikkat çekti.

SORUYA DOĞRU YANIT VERDİ

Yarışmacının karşısına, "1993- 1997 arasında yayımlanan, hikayesinin büyük kısmı Çengelköy'de geçen ve başkarakteri, Şevket Çoruh'un canlandırdığı Fiko olan dizi hangisidir?" sorusu çıktı. Yarışmacı soruya 'C- Süper Baba' cevabını verdi DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Bu soruyu doğru bilen yarışmacıya ünlü sunucu, 'Sizin babanızla muhabbetiniz nasıldır? Süper Baba mıydı sizin babanız da?' sorusu sonrası oldukça duygusal anlar yaşandı


GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Dört yıl önce babasını kaybettiğini anlatan yarışmacı gözyaşlarına hakim olamadı. Stüdyoda bir anda derin bir sessizlik oldu. Kenan İmirzalıoğlu da duygusal anlar yaşadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap