SON DAKİKA



Haber > Medya > Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı şoku! Ödülle ne yapacağını açıkladı, olay oldu!

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı şoku! Ödülle ne yapacağını açıkladı, olay oldu!

20 Ağustos 2022 Cumartesi - 14:08




ATV ekranlarının en çok izlenen ve en çok kazandıran yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de 19 ağustos 2022 akşamı yayınlanan bölümde herkesi şok eden o olay yaşandı. Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya ''Ödülle ne yapacaksınız?'' diye sordu. Daha sonra aldığı cevap karşısında şaştı kaldı.





ATV ekranlarında yayınlanan ve çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de dün akşam yayınlanan bölümde, yarışmaya katılan bir yarışmacı geceye damga vurdu.  

Kenan İmirzalıoğlu ödülle ne yapacağını sordu, yarışmacı ise İmirzalıoğlu'nun sorduğu soruya öyle bir yanıt verdi ki, herkese şoku yaşattı. Bakın o yarışmacı, kazandığı ödülle ne yapmak istiyormuş...

 Yarışmacı ise bu soru karşısında herkesi şaşırtan o cevabı verdi. Yarışmacı ödülle "Beni kıskanmayan, bana karşı her zaman dürüst olan, beni herhangi bir başarımda destekleyen arkadaş satın alacağım kendime" dedi. Kenan İmirzalıoğlu ve izleyiciler bu yanıt karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Şaşkınlığını gizleyemeyen ve bir süre garipseyen İmirzalıoğlu "Ne yapacaksın?" diyerek sorusunu tekrarladı. Yine aynı cevabı alınca ise "Hiç böyle arkadaşın yok mu?" diye sormadan edemedi.

''Böyle arkadaşım yokmuş!''
Yarışmacı, İmirzalıoğlu'nun tekrar eden sorusu karşısında "Böyle arkadaşım yokmuş" dedi. 

İmirzalıoğlu her ne kadar "Vardır" demesine rağmen yarışmacı, ünlü sunucuya hak vermedi, kabul etmedi. "Ödülle ne yapacaksın?" sorusuna verdiği bu cevapla geceye damga vuran yarışmacı, kısa süre içinde sosyal medyada viral oldu. Herkes tarafından paylaşılan o görüntülere beğeni ve yorum yağdı.

 


ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster adlı programa katılan yarışmacılar, ilginç hayat hikayeleri ile sosyal medya başta olmak üzere birçok kişinin ilgi odağı haline geliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap