SON DAKİKA



Haber > Medya > Kadın 71. bölüm fragmanı

Kadın 71. bölüm fragmanı

06 Kasım 2019 Çarşamba - 15:55




Yeni gizemli patron Cem gerçekten tehlikeli biri midir? Kadın dizisinin 71. bölümüne yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.





Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Kadın bu hafta yayınlanacak mı?
 
Kadın dizisinin yeni bölümü 12 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

Arif’e karşı bir anda davranışları değişen Şirin’in aklında bir plan vardır. Arif’e daha yakın olmaya çalışan Şirin, bu şekilde Bahar’dan mı yoksa Arif’ten mi intikam almayı planlıyor?



 
Bahar ve Ceyda’nın Berşan’ın yardımıyla bulduğu iş ise Bahar’ı şüphelendirmiştir. Bir şeylerin ters gittiğini düşünse de çocukları için bu işten vazgeçmek istemez. Yeni tanıştığı yemek işinin patronu olan Cem ise çok ilginç bir karakterdir ve Bahar bunun farkına varmıştır. İş ile ilgili iletişim kurduğu insanlar da onu daha çok şüphelendirmeye başlar. Bunun üzerine Bahar ve Ceyda’nın evine baskın olması onları daha çok korkutacak ve kafalarını iyice karıştıracaktır.

KADIN 71. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap