SON DAKİKA



Haber > Medya > Jason Statham’ın yeni filmi gişe birincisi oldu

Jason Statham’ın yeni filmi gişe birincisi oldu

16 Ocak 2024 Salı - 17:00




Ünlü Hollywood oyuncusu Jason Statham'ın başrolde yer aldığı "The Beekeeper" (Arıcı: Ölüm Kovanı) filmi, vizyona girdiği ilk 2 günde dünya gişelerinde birinci oldu. Film eleştirilerinin yapıldığı bir çok site tarafından beğeni topladı.





İngiliz aksiyon oyuncusu Jason Statham’ın The Beekeeper" (Arıcı: Ölüm Kovanı) filmi, vizyona girdiği ilk 2 günde dünya gişelerinde birinci sırada yer aldı.
Filmartı'da yapılan açıklamada, 12-14 Ocak hafta sonunda ABD'de 17 milyon dolar, gösterime girdiği diğer ülkelerden de 20,4 milyon dolar hasılat yaparak dünya genelinde 37,1 milyon dolar ile vizyondaki diğer yapımların önüne geçerek birinci sırada yer aldı.

ROTTEN TOMATOES’DA YÜKSEK PUAN ALDI

Film eleştirilerinin, oyuncuların, yönetmenlerin, fragmanların ve sinema haberlerinin bulunduğu ünlü internet sitesi Rotten Tomatoes'da ise filmin izleyici puanı %93 oldu.
Boxoffice'den edinilen bilgiye göre, Türkiye'de hafta sonu en çok izlenen yapımlar arasında 8. sırada yer alan "The Beekeeper"ı 20 bin 281 kişi izledi.
Jason Statham'ın bu yıl sinemalarda gösterime giren tek filmi olan yapım, IMAX, ScreenX ve 4DX formatlarında, Türkçe dublaj ve altyazı seçeneğiyle sadece sinemalarda gösterimde.

FİLMİN KONUSU İSE ŞÖYLE:

Arıcılık mitolojisine derinden bağlı bir ajanın hikayesini konu ediyor. Sevdiği insanların dolandırıldığını öğrenen eski bir özel servis ajanı olan Adam Clay, intikam almak için harekete geçer. Çok geçmeden yaptığı planı uygulamaya koyan Adam, bu sırada dolandırıcıların daha büyük bir amaca hizmet ettiğini öğrenir. Dolandırıcıların ajan olarak bildikleri Clay hakkında bilmedikleri çok önemli bir şey vardır. O sadece bir ajan değil, "Beekeeper" olarak bilinen, arıcılığa derinden bağlı güçlü ve gizli bir örgütün eski bir ajanıdır.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap