SON DAKİKA



Haber > Medya > İzdivaç programında skandal! Eşini canlı yayında...

İzdivaç programında skandal! Eşini canlı yayında...

21 Kasım 2019 Perşembe - 16:25




Sırbistan'da yayınlanan bir evlilik programında 21 yaşındaki genç kadın 74 yaşındaki kocasını canlı yayında aldattı.





Sırbistan'da yayınlanan bir izdivaç programında tanışan 74 yaşındaki Milojko Bozic ve 21 yaşındaki Milijana Bozic, aralarındaki yaş farkında aldırış etmeden evlenme kararı almışlardı. Çiftin evlenmesi, ülkede büyük bir sansasyona yol açmıştı. Ancak çiftin evlilik macerası 2 ay sürdü. Canlı yayındayken Milijana'nın duşta başka biriyle öpüşmesi, bomba etkisi yarattı.

DUŞTA ÖPÜŞTÜ Geçtiğimiz eylül ayında bir izdivaç programında dünya evine giren 74 yaşındaki Milojko Bozic ve 21 yaşındaki Milijana Bozic çifti, aralarındaki yaş farkı sebebiyle tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Nikah tarihinden bu yana yalnızca 2 ay geçmesine rağmen 74 yaşındaki Milojko Bozic, kendisinden 53 yaş küçük eşi Milijana Bozic'ten boşanma kararı aldı. 74 yaşındaki adam, Sırbistan'da yayınlanan 'Parovi' (Çiftler) adlı bir izdivaç programında 21 yaşındaki eşinin 60 yaşındaki Nemanja Stamatovic Zabac'la duşta öpüşmesi sebebiyle bu kararı aldı.
 
PROGRAMIN ÇEKİLDİĞİ EVİ TERK ETTİ
 
Sırbistan basınında yer alan haberlere göre 60 yaşındaki Nemanja Stamatovic Zabac, duşta öpüştüğü 21 yaşındaki Milijana'ya boşanması durumunda alacağı tazminattan kendisine 50 bin dolar vermesi için baskı yapıyor.

 
KOCASI TEDAVİ ALTINA ALINDI
 
74 yaşındaki Milojko Bozic, 53 yaş küçük eşinin 60 yaşındaki bir başka adamla duşta öpüşmesinin ardından sağlık sorunları sebebiyle Parovi programının çekildiği evi terk etti. Avukatından yapılan açıklamada 74 yaşındaki Milojko Bozic'in boşanma sürecini başlattığı bilgisi verildi. Programın prodüktörü, 74 yaşındaki Milojko Bozic'in zor zamanlar yaşadığını ve bu sebeple hastanede tedavi altına alındığını bildirdi. 74 yaşındaki Milojko Bozic'in programdaki yakın arkadaşı Aleksandra Jaksic'e avukat aradığını söylediği aktarıldı.
 
MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI
 
Aleksandra Jaksic, 74 yaşındaki Milojko Bozic'in boşanma işlemlerini programın çekildiği villada sürdürmek istediğini ifade etti. Çiftin boşanma süreci şimdiden merak konusu oldu. 21 yaşındaki Milijana Bozic'in daha önce de aynı programda başka isimlerle de yakınlaştığı ve müstehcen görüntülerinin ortaya çıktığı biliniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap