SON DAKİKA



Haber > Medya > İşte Masterchef Türkiye'ye veda eden isim

İşte Masterchef Türkiye'ye veda eden isim

14 Eylül 2020 Pazartesi - 11:15




Masterchef Türkiye'de kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Masterchef'e veda eden ismi Somer Şef açıkladı.





Masterchef Türkiye'nin 13 Eylül 2020 elemesinde yarışmaya veda eden isim belli oldu. Geçen hafta Gülşah Suna elenmişti. Bu hafta potaya mavi takımdan 4 kişi, kırmızı takımdan ise 2 kişi gitti. Masterchef'ten kim elendi sorusunun yanıtını veren eleme 2 etaplı olarak yapıldı. Elemenin ilk etabında potadan 3 kişi kurtulurken, 3 kişi ikinci elemeye kaldı. Yarışmacıların ayaklarını titreten son elemede Masterchef'e veda eden isim ortaya çıktı. 
  
Masterchef elemede ilk tur sonuçları

Masterchef eleme potasında güçlü isimler vardı. Mavi takımdan Furkan, Ayyüce, Duygu ve Ebru, kırmızı takımdan da Eray ile bu hafta yarışmaya dahil olan Arem yarıştı. İlk tur yaratıcılık üzerine oldu ve şefler patlıcanın başrolde olduğu bir yemek istedi. Bu turda en başarılı tabağı yapan Ayyüce oldu. Onu Eray takip etti. Son olarak da Ebru potadan kurtuldu. 
 
Masterchef eleme yemeği

Yaratıcılık yarışmasında potadan çıkamayan Furkan, Arem ve Duygu ikinci elemeye çıktı. Bu turda yarışmacılardan Danilo şefin hazırladığı ıstakozlu ravioli yapmaları istendi. Elemeye kalan Duygu ve Furkan şimdiye kadar hep pastacılık yetenekleri ile öne çıktılar. Arem ise yarışmaya bu hafta katıldı ve kendini anında potada buldu.
Masterchef'ten kim elendi sorusunun yanıtını veren ikinci elemede yarışmacılar hayli zorlandı. Teknik bir yemek olan ıstakozlu ravioliyi en iyi yapmayı başaran isim Furkan Yalçın oldu. Potadan kurtulan Furkan arkadaşlarının yanına dönerken, onu büyük sevinçle karşılayan oda arkadaşı Emir oldu. 

Masterchef'ten kim elendi?

13 Eylül pazar gecesi yapılan elemede Masterchef'e veda eden isim Arem Yüce oldu. Duygu Acarsoy potadan kurtulmanın rahatlığını yaşarken, Arem yarışmaya dahil olduğu hafta elenerek bir rekor kırdı. Arem de yaşadığı durumu 'Daha merhaba diyemeden gidiyorum' diyerek özetledi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap