SON DAKİKA



Haber > Medya > İnci Taneleri dizisi yayın akışından kaldırıldı; Kanal D’yi açanlar büyük şok yaşadı

İnci Taneleri dizisi yayın akışından kaldırıldı; Kanal D’yi açanlar büyük şok yaşadı

05 Nisan 2024 Cuma - 10:37




Kanal D ekranlarının rekortmen dizisi İnci Taneleri 11. Bölüm öncesi büyük bir deprem yaşandı. Seyircinin merak ettiği o ayrıntı haberimizde…





Yayınlandığı ilk bölümden bu yana seyircinin vazgeçilmezi haline gelen İnci Taneleri dizisi adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güvenç Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin bir arada olduğu İnci Taneleri dizisi yeni bölüm öncesi bir şaşkınlık yaşanıyor.

İnci Taneleri 11. Bölüm ne zaman? İnci Taneleri dizisi yok mu? İnci Taneleri dizisi neden yayınlanmadı? İnci Taneleri yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Kanal D ekranlarında milyonları ekran başına kilitleyen İnci Taneleri 11. yeni bölüm yayın akışından kaldırıldı.  

İnci Taneleri dizisi 4 Nisan'da yayınlanması beklenen yeni bölümü yayın akışından kaldırıldı. Bu durum üzerine dizinin takipçileri İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı neden yok, yeni bölüm ne zaman sorularına cevap arıyordu.


İnci Taneler dizisi hakkında merak edilenlerin detayları sizler için araştırdık…

Şenol Dönmez'in yönetmenliğini üstlendiği, Yılmaz Erdoğan'ın hem senaristliğini yaptığı hem de başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu.

İnci Taneleri 11. yeni bölüm ile normal şartlarda 4 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşması bekleniyordu.

Fakat dizinin çekimleri yetişmediği için bu hafta İnci Taneleri'nin yeni bölümü ekrana gelmeyecek.

Ayrıca önümüzdeki hafta Ramazan Bayramı olması nedeniyle dizi 2 hafta yayında olmayacağı haberi milyonlarca izleyici üzdü.


İnci Taneleri dizisinin yeni bölümünün yetişememesi ve Ramazan Bayramı nedeniyle 2 hafta ara verilmesi 4 Nisan ve 11 Nisan Perşembe günleri ekranlarda boşluk oluşturacak.

Kanal D ekranlarında perşembe akşamları milyonları ekran başına kilitleyen İnci Taneleri dizisi 11. yeni bölümü 17 Nisan 2027 Perşembe akşamı izleyicisi ile buluşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap