SON DAKİKA



Haber > Medya > İki isim birden Arka Sokaklar dizisine geri geldi!

İki isim birden Arka Sokaklar dizisine geri geldi!

11 Aralık 2021 Cumartesi - 09:30




Kanal D ekranlarının efsane polisiye dizisi Arka Sokaklar 607. Bölüm öncesi ortaya çıkan detay seyirciyi oldukça heyecanlandırdı. Dizinin efsane isimleri geri geliyor. İşte detaylar…





Ekranların en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar her hafta fırtınalar estirmeye devam ediyor. Cuma akşamları reyting rekorları kıran fenomen dizide dengelerin değiştiği ortaya çıktı.

Birbirinden başarılı oyuncular Zafer Ergin, Özgür Ozan ve Şevket Çoruh gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisinde seyircinin bile bilmediği olaylar gelişiyor. Polisiye dizisi Arka Sokaklar artık herkes tarafından benimsenmiş rekortmen bir proje olarak karşımıza çıkıyor.

Cuma akşamlarının iddialı projesi Arka Sokaklar dizisi yayınlandığı akşamlarda iddialı rakiplerini geride bırakarak reyting zirvesine yerleşiyor. İsterseniz heyecanlandıran o ayrıntıya birlikte bakalım.

Her sezon ve her bölümüyle seyirciyi ekran başına kilitleyen Arka Sokaklar dizisinde uzun süredir merak edilen bir soru sonunda yanıtını buluyor.

Geçtiğimiz sezon finalinde Arka Sokaklar dizisine veda eden iki oyuncunun yeniden geri döneceği haber dizinin hayranlarında büyük sevinç yarattı.

Bilindiği üzere Tekin ve Zeliş karakteri geçtiğimiz sezon Arka Sokaklar’a veda etmiş ve 15 yıllık macera sona ermişti.

Genç oyuncu Onur Bay Son Yaz dizisi ile anlaşmış ve Arka Sokaklar’a veda etmişti. Ancak Son Yaz dizisi final yaparak ekranlara veda etmişti.

Bu gelişmenin ardından Arka Sokaklar hayranları Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın yeniden kadroya dahil olmasını istemişti. İki genç oyuncu rol gereği yurt dışına giderek diziden ayrılmışlardı.

Kulislere düşen iddilara göre Onur Bay ve Yüsra Geyik yeniden Arka Sokaklar dizisi kadrosuna dahil olacak. Konuşulanlara göre Tekin ve Zeliş ailesindne ayrı kalmaya dayanamayacak ve ilerleyen bölümlerde yeniden kadroya dahil olacak.

Bilindiği gibi daha Önce Metin de yurt dışına gitmiş ve uzun bir aranın ardından yeniden kadroya geri dönmüştü.

Zeliha ve Tekin karaktelerinin de benzer bir sahneyle geri döneceği iddia edildi.

Yüsra Geyik ve Onur Bay’ın geri döneceği iddiası Arka Sokaklar dizisi hayranlarını mutlu etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap