SON DAKİKA



Haber > Medya > Haksızlığa dayanamadı Arka Sokaklar’dan ayrıldı

Haksızlığa dayanamadı Arka Sokaklar’dan ayrıldı

24 Ekim 2021 Pazar - 09:43




Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar’da sigorta ve maaş krizi büyüyor. Sigorta ve maaşların ödenmediği gerekçesiyle 14 sezon sonra diziden ayrıldı





Arka Sokaklar dizisinden son olarak ilk bölümden bu yana “Ali” karakterini oynayan Alp Korkmaz kadrodan ayrılmıştı.

Son bölümde ekip, Harun'u kaçıran teröristlerin peşine düştü. Gözünü kırpmadan teröristlerin operasyonunu sonlandırmak isteyen ekip, büyük bir hazırlık yaptı.

Antalya Narkotik Şube ile ortak yapılan operasyon için Hüsnü, Emre ve Aslı görevlendirildi. Operasyon sırasında da Sniper'ı kullanan kişinin Ali olduğu söylendi.




Çatışma sırasında peş peşe teröristleri vurarak ekibi koruyan Ali'ye bazuka ile saldırıldı. Ali de büyük patlamada hayatını kaybetti.

ACI HABERİ ALAN PINAR SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ




Ali'nin gözünün önünde öldüğü gören Hüsnü ise sinir krizi geçirdi. Cenaze ile İstanbul'a dönen Hüsnü, telefonda Mesut'a acı haberi verdi.

Mesut da Rıza Baba'nın evine giderek Pınar'a eski eşi Ali'nin şehit olduğunu söyledi. Acı haberi alan Pınar ise sinir krizi geçirdi.

Dizide Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz da son bölümle diziye veda etti. Ancak oyuncudan vedasıyla ilgili bir paylaşım gelmemesi kafaları karıştırdı.




Öte yandan set çalışanlarının sigortasının geç yapıldığı ve maaşlarının ödenmediği Arka Sokaklar dizisinde şok bir ayrılık gerçekleşti.

Set ekibinde yer alan ışıkçı, kameraman, sanat birimi ve senaryo ekibi başta olmak üzere emekçilerin bugüne kadar hiç ödeme almadığını ve 24 Ağustos’ta sete çıkan ekibin sigortalarının 20 Ekim’de yapıldığı iddiaları basına yansımıştı. Set ekibi ödemeler yapılana kadar sete çıkmama kararı alırken, bugün flaş bir istifa geldi.
  



Dizinin 14 sezondur sanat yönetmenliğini yapan Çiğdem Çimen Şerefoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu.

 Şerefoğlu istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “14 sezondur sanat yönetmenliği yaptığım diziden sigortalarımız ve maaşlarımız ödenmediği için istifa ediyorum”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap