SON DAKİKA



Haber > Medya > Hacıoğlu'ndan galaya katılmayan Melisa Aslı Pamuk'a tepki

Hacıoğlu'ndan galaya katılmayan Melisa Aslı Pamuk'a tepki

23 Ocak 2024 Salı - 12:06




Anadolu rock müziğinin efsane isimlerinden Cem Karaca'nın hayatını beyazperdeye taşıyan Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin dün galası gerçekleştirildi. Filmin başrol oyuncularından Melisa Aslı Pamuk'un galaya katılmaması üzerine rol arkadaşı İsmail Hacıoğlu tepki gösterdi.





Cem Karaca'nın hayatını beyaz perdeye taşıyan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin galası dün akşam yapıldı. 26 Ocak'ta vizyona girecek olan filmin galasına başrollerden biri olan oyuncu Melisa Aslı Pamuk katılmadı.

SnobMagazin'in haberine göre, Melisa Aslı Pamuk'un neden galada olmadığı sorulan başrol İsmail Hacıoğlu, "Yani Fransa'ya 'mülteci' olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı" diye konuştu.

Sosyal medya hesabından da "Cem Karaca'nın Gözyaşları"na dair hiçbir paylaşımda bulunmayan Melisa Aslı Pamuk'a sosyal medyada birçok kullanıcı tepki gösterdi.

'KADINLARA MAHSUS' FİLMİNİN GALASINA DA KATILMAMIŞTI

Melisa Aslı Pamuk'un başrolünde yer aldığı "Kadınlara Mahsus" filminin galasında da benzer bir durum yaşanmıştı. Lille takımında oynayan sevgilisi Yusuf Yazıcı ile Fransa'da yaşayan Melisa Aslı Pamuk, evinin soyulduğu ve pasaportunun da çalındığı gerekçesiyle galaya katılmamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap