SON DAKİKA



Haber > Medya > Görme engelli yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu

Görme engelli yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'e damgasını vurdu

17 Mayıs 2020 Pazar - 10:47




ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına görme engelli Mustafa Keskin konuk oldu. 125 bin liralık soruya kadar gelen Keskin'in azmi ve başarısına hayran kalan seyirciler sosyal medyada paylaşımlar yaptı.





ATV'de Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programı yeni bölümde de gündem oldu. Programa görme engelli yarışmacı Mustafa Keskin damga vurdu.

125 Bin TL soruya kadar gelen Mustafa Keskin ve köpeği Tabs sosyal medya platformu Twitter'da gündemin ilk sıralarına oturdu.

MUSTAFA KESKİN KİMDİR?

28 yaşında İstanbul'da yaşayan ve avukatlık yapan Mustafa Keskin Eskişehirli olup 11 yaşından itibaren görme engelli. Koç Üniversitesi'nde hukuk okuyan Keskin, bir enerji şirketinde avukatlık yapıyor. Köpeği Tabs ile yarışmaya katılan Mustafa Bey, 125 bin TL'lik soruya kadar geldi ve sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

"Danimarka'da 25 yaşını geçip evlenmeyenlerin üzerine tarçın dökülürken, 30 yaşını geçip evlenmeyenlerin üzerine ne dökülür" sorusunu bilemeyen Keskin; 125 bin TL'lik soruya cevap veremedi ve yarışmadan çekildi. Keskin 60 Bin TL'nin sahibi oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap