SON DAKİKA



Haber > Medya > Gönül Dağı dizisi yayın akışından kaldırıldı

Gönül Dağı dizisi yayın akışından kaldırıldı

22 Mart 2021 Pazartesi - 18:22




TRT 1’in ve ekranların en sevilen yapımı olarak izleyicinin karşısına çıkan Gönül Dağı dizisiyle ilgili şaşkına çeviren bir karar verildi. Her bölümüyle tüyleri diken diken eden Gönül Dağı hayranları yeni fragmanı izleyince şok oldu.





Gönül Dağı dizisi yayınlandığı Cumartesi akşamları ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Berk AtanGülsim Ali İlhanEcem ÖzkayaCihat SüvarioğluFerdi Sancar ve Semih Ertürk gibi başarılı oyuncuların başrollerini paylaştığı Gönül Dağı dizisi sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatmaya devam ediyor. Gönül Dağı dizisi her bölümüyle olduğu gibi son bölümüyle de kah ağlattı kah güldürdü.

Her bölümde farklı karakterlerin hayat hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı dizisinin son bölümünde izleyici adeta ekran başından ayrılamadı Gönül Dağı dizisinin son bölümünde neler oldu? Dilek’e evlilik teklifi eden ve hala annesiyle konuşamayan Taner, kararsız bir zamanındayken genç bir çocuk atölyeye gelir.

Yürüme engeli olan annesi için bir icat geliştirmeye çalışan genç, amcaoğulları TanerVeysel ve Ramazan’dan yardım ister. Taner, genç adamın annesiyle olan ilişkisini görünce çok etkilenir ve Halime’yle konuşmaya karar verir.

Zahide’yi yıkan gelişme


Nişan yüzükleri takılan Zahide ve Dolmuşçu Sefer, düğün hazırlıklarına başlamıştır. Zahide için her şey yolunda giderken, Fikret’in açtığı velayet davasıyla yıkılır.

Zahide’nin ne yapacağı merak konusu oldu

Bunu Sefer’den gizleyen Zahide, bir çözüm arayışına girecektir. Zor bir durumla baş başa kaldığını anlayan Zahide ne yapacaktır?

Büyük sürpriz

Bilindiği üzere başarılı ve yetenekli oyuncu Cemre Melis Çınar, yani Kırmızı Oda dizisinin Süreyya’sı Gönül Dağı dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Cemre Melis Çınar Gönül Dağı dizisinde Dişçi Musa’nın kızı Fadime karakterine hayat verecek. Şimdi bu gelişmeleri ve Gönül Dağı dizisinin son bölümlerinde neler yaşandığını aktardıktan sonra haberimizinde detayına bir bakalım..


Gönül Dağı dizisi hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı.

Her Cumartesi akşamları büyük bir ilgiyle ve yeni bölümü merakla beklenen Gönül Dağı dizisi yayın akışından kaldırıldı. Gönül Dağı 22. Bölüm fragmanını  izleyen dizinin hayranları adeta büyük bir şaşkınlık yaşadı. Dizi için yayınlanan 22. bölüm fragmanında yayın tarihi olarak 3 Nisan Cumartesi günü olarak görülüyor. Yani dizi 27 Mart Cumartesi akşamı yayınlanmayacak. Sevilen dizinin hayranları bu karar karşısında şoke olurken yeni bölümü izlemek için 2 hafta beklemek zorunda kalacak.


 

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap