SON DAKİKA



Haber > Medya > Gelinim Mutfakta korku dolu anlar

Gelinim Mutfakta korku dolu anlar

03 Kasım 2023 Cuma - 12:01




Oğlunun karısına gönderdiği hediyeyi duyan kayınvalide programda baygınlık geçirdi!





Öğlen kuşağının en çok sevilen programlarından olan Gelinim Mutfakta'nın son bölümü izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi. Programda yarışan gelin ve kaynana birbirine girdi. Oğlunun, babasından kalan 8,5 milyon TL değerindeki evini eşi Tuğba'nın üstüne yaptırdığını öğrenen kayınvalide Gönül Hanım, oracıkta bayıldı. Program bir anda ana baba gününe döndü. İşte o görüntüler...

Gelinim Mutfakta programının son bölümü izleyicilerin nefesini kesti. Yarışmaya kayılan Tuğba Hanım ve kayınvalidesi Gönül Hanım, birbirine girdi. Gelinim Mutfakta'nın son bölümünde oğlunun, babasından kalan 8,5 milyon TL değerindeki evini eşi Tuğba'nın üstüne yaptırdığını öğrenen kayınvalide Gönül Hanım olduğu yerde bayıldı. Tansiyon bir anda yükseldi. Sunucu programı bırakıp kavgayı üstüne koştu.

EŞİNE ÖYLE BİR HEDİYE GÖNDERDİ Kİ...

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının dünkü bölümünde kayınvalide Gönül ise gelinim Tuğba arasında hediye krizi yaşandı. Tuğba'nın eşi evinin tapusu Tuğba'nın üzerine yapıp programa gönderdi. Eşinin sürprizi karşısında şok geçiren Tuğba, "Bu bizim kayınpederimizden eşime kalmış bir evdi. Eşim de evi benim üzerime yapmış" ifadelerini kullandı.

KAYINVALİDESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ! OLDUĞU YERDE BAYILDI KALDI

Oğlunun kendisine sormadan böyle bir şey yapmasına sinirlenen anne Gönül Hanım ise "Benim eşi o evi alsın diye ben 15 sene yurtlarda çalıştım. Sen üstüne nasıl yapabilir? Hayır bu olacak. Araba aldırdıktan sonra evi nasıl senin üstüne yapar. Gelinimle benim aramda kan bağın dahi yok. Biz o paraları kuruşu kuruşuna biriktirdik. Sen beni deli etmeye mi çalışıyorsun. Çarpıntım başladı iyi değilim. Benim senden torunum var da seninle aile oluyoruz" diyerek sinir krizi geçirdi.

Gönül Hanım daha sonra yayın esnasında baygınlık geçirdi. Yayına gelen sağlık ekipleri ise çekim esnasında kayınvalideye müdahale etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap