SON DAKİKA



Haber > Medya > Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok final! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da şok final! Ünlü oyuncu diziye veda ediyor

06 Haziran 2021 Pazar - 09:45




ATV ekranlarının heyecanla takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da sezon finalinin tarihi belli olurken bir de ayrılık haberi geldi. 2025'e kadar ekranlarda kalma iddiasını sürdüren diziyle ilgili son gelişmeleri sizler için derledik.





ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor.

Her hafta salı akşamı yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi nefes kesen bölümleri ile izleyicinin beğenisine sunuluyor.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz önümüzdeki sezona da devam kararı aldı. 

6 sezon boyunca başarıdan başarıya koşan diziden son gelen haberler, dizinin 200. bölümde sezon finali yapacağı yönündeydi. 

Sezon finali tarihi değişti

Ancak senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği iddialı yapımda sezon finali tarihinde bir değişiklik oldu.

Sezon finali bir bölüm öne çekildi

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizinin sezon finali 1 hafta önceye çekildi. Tabi haberler bununla bitmiyor. 

Bir isim daha gidiyor

199. bölümünde sezon finali yapacak dizide bir ismin de veda edeceği öğrenildi. 

Bu sezonda ilk olarak Sabina Toziya, hastalığı nedeniyle diziden ayrılırken arkasından Dilşad Şimşek, Sanem Çelik ve Savaş Yıldırım da veda etmişti.

Dizinin Rado'su ayrılıyor

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Pelin Akil'in başrollerini paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon finaline doğru, diziye konuk oyuncu olarak katılan Ali İpin’in de veda edeceği öğrenildi.

Usta Oyuncu Ali İpin, dizide Rıdvan karakterine hayat veriyordu. Mayıs ayında diziye dahil olan oyuncu, Rıdvan adıyla gizli işler çeviren Rado karakterini oynuyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap