SON DAKİKA



Haber > Medya > Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı boşuna beklemeyin!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı boşuna beklemeyin!

08 Ocak 2022 Cumartesi - 09:36




Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 200. Bölüm ve sonrası beklenirken gelen haberler deprem üstüne deprem yarattı. Dizinin yeniden yayınlanacağı haberleriyle mutlu olan seyirciyi kötü sürpriz bekliyor.





Son günlerde bazı medya organlarında Eşkıya Dünyaya hükümdar Olmaz dizisinin yeniden yayınlanacağına dair iddialar gündemde büyük sevinçle karşılanmıştı. Özellikle dizinin sıkı takipçileri her anı her haberi adeta mercek altına almaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili ilk olarak televizyon kanallarında yayınlanacağına dair iddialar gelmişti. Özellikle son birkaç gündür yapımcıların bir dijital platform ile anlaşma yapılacağı konuşuluyor.

Hatta yapımcıların anlaşma halinde olduğu bile şu anda konuşulanlar arasında ancak yapılmış net ve resmi bir açıklama olmadığını görüyoruz.

Bu sefer ortaya çıkan detaylar ise seyircinin umudunu iyice tüketmiş durumda. Bilindiği üzere yedinci sezonuyla ekrana dönmesi beklenirken EDHO dizisi ani bir kararla yayından kaldırılmış ve ekranlara veda etmişti.

Ani bir kararla final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranları büyük bir hüsran yaşamıştı.


Bir dijital platformda Oktay Kaynarca olmadan yeniden yayınlanacağı gündeme gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yapımcılarına ve senaristlerine kötü haber geldi.

İddialara göre ATV yönetimi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin farklı bir isimle dijital bir platformda yayınlanacağı yönünde çıkan haberlerin ardından harekete geçti.

ATV'nin, yapımcı şirket BVB Film Yapım ve senarist Bahadır Özdener'e 165 milyon TL'lik dava açacağı iddia edildi.

EDHO dizisinin bütün haklarının ATV'de olması nedeniyle başka bir kanalın veya yapımcının, EDHO dizisini veya bir benzerini her ne isim ve şekilde olursa olsun yayınlanmasının mümkün olmadığı öğrenildi.

Sıkı bir görüşme halinde olan yapımcı şirket ve senaristlerin ise nasıl bir yol izleyeceği ise şimdiden merak konusu haline gelmiş durumda.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap