SON DAKİKA



Haber > Medya > Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geri geldi; Anlaşma tamam! Başrol değişti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geri geldi; Anlaşma tamam! Başrol değişti

05 Ocak 2022 Çarşamba - 11:53




199. bölüm sezon finalinin ardından yayından kalkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevenlerine müjde sonunda geldi. Rekortmen dizinin başrol oyuncusu değişti ancak anlaşma tamam.





Bir dönemin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeniden ekranlara geri dönme kararı aldı. Yayıncı kuruluş ATV ile arasında çıkan maddi sıkıntılardan sonra yeni sezonda yayınlanmayan dizi için yeni müjdeler var.

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba gibi başarılı isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199. Bölüm sezon finalinin ardından bir daha da yayınlanmadı.

200. bölüm fragmanı yayınlanmış seyirci ekran başına geçmiş ama efsane dizi bir anlık değişiklik ile birlikte yayından kaldırılmıştı.

Bu durum seyircinin canını bir hali sıkmış olsa bile son atılan adımlarla birlikte dengeler baştan sona değişecek gibi duruyor.

Uzun zamandır yeniden başlayıp başlamayacağı bir hayli merak konusu olan EDHO dizisi ile ilgili dizinim sıkı takipçilerini mutlu eden gelişmeler yaşanıyor.

Kulislerdeki iddialara göre Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için dijital platform BluTV ile sıkı bir görüşme içerisine girdi. Görüşmelerin olumlu geçtiği ve ilerleyen günlerde müjdenin duyurulacağı açıklandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yine Salı akşamları BluTV’de seyircinin karşısına çıkacağı konuşuluyor olsa bile bu detaya dair bir net açıklama gelmiş değil.

Şimdi sıkı durun asıl bomba olay ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü ile ilgili yaşandı.

Bilindiği üzere EDHO dizisinde başrol olarak usta oyuncu Oktay Kaynarca rol alıyordu. Ancak Kaynarca projenin bittiğini ve başka projelerle görüştüğünü duyurmuştu.

Yine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ana karakterler de başka dizilerde rol almaya başladı.

BluTV’de yeniden yayınlanacağı iddia edilen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrol oyuncusu olarak dizinin İlyas Çakırbeyli’si yani Ozan Akbaba’yı izleyeceğiz.

EDHO dizisinin oyuncu kadrosunda ne gibi değişiklikler yapılacağı eski oyunculardan yeniden rol alan olacak mı şimdiden merak konusu oldu.

Eski kadronun yeniden bir araya gelmesi imkansız gibi duruyor ancak başarılı takviyeler ile EDHO dizisi eski başarını yeniden yakalayacak gibi duruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap