SON DAKİKA



Haber > Medya > Erkan Petekkaya'nın acı günü!

Erkan Petekkaya'nın acı günü!

31 Ekim 2020 Cumartesi - 14:04




Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın annesi hayatını kaybetti. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 69 yaşındaki Şerife Petekkaya son yolculuğuna uğurlandı





Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Şerife Petekkaya, Acarkent Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Beykoz'da toprağa verildi. Erkan Petekkaya, dün akşam saatlerinde annesinin vefat haberini alır almaz Balıkesir'e gitti ve annesinin cenazesini İstanbul'a getirdi. Yakın dostları, 49 yaşındaki oyuncuyu bu acılı gününde yalnız bırakmadı.

EV ALDI, İKİ HASTA BAKICI TUTTU

Erkan Petekkaya, Alzheimer'a yakalanan annesi Şerife Petekkaya ve demans hastası olan babası Akın Petekkaya'nın tedavisiyle ilgilenebilmek için tüm yaşamını değiştirmişti. Oyuncu, anne ve babası için Altınoluk'tan 1.5 milyon TL'ye ev satın alıp onlar için iki de hasta bakıcı tutmuştu. Yaklaşık üç yıldır İstanbul ve Balıkesir arasında mekik dokuyan Petekkaya, hafta içi eşi ve çocuğuyla ilgilenirken, hafta sonları ise soluğu annesiyle babasının yanında alıyordu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap