SON DAKİKA



Haber > Medya > Dizide Onu yeniden görenler şoka uğradı

Dizide Onu yeniden görenler şoka uğradı

04 Şubat 2024 Pazar - 12:43




Kardeşlerim dizisi seyircisi bunu beklemiyordu; Onu yeniden görenler şoka uğradı





ATV’nin reyting rekorları kıran projeleri arasında yer alan Kardeşlerim 115. Bölüm ardından kimsenin tahmin bile etmediği bir gelişme yaşandı. İşte herkesi hayrete düşüren o detay…

Su Burcu Yazgı Coşkun, Bilal Yiğit Koçak, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete ve Simge Selçuk gibi önemi oyuncuları bir araya getiren Kardeşlerim dizisi yeni bölümü sonrasında herkes şaşkına döndü.

Son haftalarda peş peşe gelen ayrılık kararlarının ardından Kardeşlerim dizisi hakkında çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam ediyordu.

Kardeşlerim dizisinde iki önemli isimle yolların ayrılması deprem etkisi yaratmaya devam ederken rekortmen dizinin hayranları olay sürprizi konuşmaya başladı.

Her bölümde gerilimin ve hüznün zirvede olduğu Kardeşlerim dizisi hayranlarının çok sevdiği bir isim uzun bir aradan sonra geri döndü.

Ekranlarda fırtınalar estirmeye devam eden Kardeşlerim dizisinde kadroya veda ederek büyük bir şaşkınlık yaratan Onur Seyit Yaran ekranlara geri dönüyor.

Kardeşlerim Doruk karakteri ile seyircinin çok sevdiği isimler arasında yer alan başarılı oyuncu Onur Seyit Yaran Yan Oda dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.

Onur Seyit Yaran OGM Pictures’ın Star TV için çekeceği 2024’teki en iddialı dizisi olan Yan Oda dizisinde Fikret Alabey’in oğlu Taylan Alabey karakterine hayat verecek.
Kardeşlerim dizisi hayranlarının büyük mutluluk duyduğu haberin ardından heyecanlı bekleyiş başladı.

Bu arada yakında Star TV ekranlarında seyircinin karşısında olacak Yan Oda dizisinde Onur Seyit Yaran’ın partneri ise Derya Pınar Ak olacak.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap