SON DAKİKA



Haber > Medya > Diriliş Osman'da sürpriz isim

Diriliş Osman'da sürpriz isim

09 Eylül 2019 Pazartesi - 17:57




ATV'de başlayacak olan ve başrolünde Burak Özçivit'in yer alacağı Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha eklendi.





Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan ve ATV'de yayınlanacak Diriliş Osman dizisinin hazırlıkları sürerken oyuncu kadrosu da güçlendirilmeye devam ediliyor. Merakla beklenen dizide, Burak Özçivit’in partneri Aslıhan Karalar oldu. Başarılı oyuncu Aslıhan Karalar, dizide Şeyh Edebali'nin kızı Malhun Hatun'u oynayacak. Karalar, Riva'da gerçekleşen provalarda at binme, kılıç kullanma ve ok atma eğitimlerine başladı. Oyuncu haftanın dört günü çiftliğe giderek, çekimler başlayana kadar çalışmaya devam edecek.

Peki Diriliş Osman'ın oyuncu kadrosuna yeni katılan Aslıhan Karalar kimdir? 

ASLIHAN KARALAR BİYOGRAFİSİ

1999 senesinde dünyaya gelen Aslıhan Karalar aslen Ankara’lıdır.  Ankara Bilkent Uluslararası Labaratuvar Lisesi mezunu olan Karalar Elektrik ve elektronik mühendisleridir. Yaşantısını bir süre İngiltere’de sürdüren Aslıhan başkent Londra’da Kings College’de İşletme okumuştur.

2017 yılında Kıbrıs Girne’de düzenlenmiş olan Best Model of Turkey yarışmasını kazanan  Aslıhan Karalar 11 Aralık 2017 yılında Fransa Paris’te Best Model Of The World’de Türkiye’yi temsil etti.


Son olarak 2018 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda Aybüke Pusat, Boran Kuzum, Ebru Özkan, Murat Aygen ve Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı Şahin Tepesi dizisinde Ezgi rolünü oynadı.

OYNAYACAĞI MALHUN HATUN KİMDİR?

Doğum tarihi tam bilinmemekle beraber, Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin 1280 yılında evlendiği ilk eşi ve ikinci padişah Orhan Gazi’nin annesidir. Ayrıca, İslam ilahiyatçısı ve din bilgini Şeyh Edebali’nin kızıdır. 

DİRİLİŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Diriliş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şuanda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap