SON DAKİKA



Haber > Medya > Dilan Polat 'İntihar etmek istiyorum' dedi mi?

Dilan Polat 'İntihar etmek istiyorum' dedi mi?

28 Kasım 2023 Salı - 10:44




Dilan Polat'ın avukatından açıklama





Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ile ilgili geçtiğimiz günlerde çıkan 'İntihar etmek istiyorum' haberleriyle ilgili olarak avukatından açıklama geldi. Avukat Osman Eryiğit, böyle bir olayın yaşanmadığını belirterek, Dilan Polat'ın ruh halinin iyi olduğunu söyledi.

Hakkında 'Kara para aklama' ve 'vergi kaçakçılığı' gibi suçlamalarla 4 Kasım'da gözaltına alınan ve dört gün sonra tutuklanan Dilan Polat'ın cezaevinde intihar edeceğine yönelik iddialar gündeme oturmuştu.

Ortaya atılan iddiada Dilan Polat'ın tutuklu bulunan eşi Engin Polat ile yaptığı telefon görüşmesinde, "İntihar edeceğim Engin" dediği ve bunun üzerine cezaevi yönetiminin de ilave önlemler aldığı söylenmişti.

Polat çiftinin avukatı olduğunu söyleyen Osman Eryiğit, sosyal medya hesabından bu iddialara yönelik açıklamalarda bulundu.

Eryiğit, Instagram hesabından, Dilan Polat ile dün görüştüğünü ifade ederek, Polat'ın intihar etmek istediğini yalanlayarak kızı Nilda ile görüştüğünü söyledi.

Polat'ın bugün kızı ile görüştüğünü söyleyen Eryiğit, görüşmede yüzünün güldüğünü ve durumunun gayet iyi olduğunu ve Polat'ın kızına, 'suçsuz olduğumu biliyorum, sadece bunun anlaşılması için sabırla bekliyorum' dediğini aktardı.

Avukat Eryiğit'in yapmış olduğu açıklama şu şekilde:

Avukat Eryiğit, Dilan Polat'ın tahliye olması durumunda ise sevenlerinin çok farklı bir Dilan'la karşılaşacağını düşündüğünü söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap