SON DAKİKA



Haber > Medya > Çukur 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Koçovalılara suikast girişimi

Çukur 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı... Koçovalılara suikast girişimi

25 Ekim 2019 Cuma - 10:35




Çukur 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Koçovalılar mahkemeye çıkarılıyor. Mahkeme günü Koçavalılara suikast girişimi gerçekleşiyor. Öte yandan Akın'ın Çukur'da eroin yetiştirdiğini öğrenen Yamaç beyninden vurulmuşa dönüyor.





Çukur 73. bölüm fragmanı yayınlandı. Çukur yeni bölümde Koçovalıların mahkeme günü gelip çatıyor. Düşmanlar ise boş durmuyor. Koçovalılara suikast girişimi gerçekleşirken Yamak bunu önlüyor. Öte yandan Akın'ın Çukur'da uyuşturucu yetiştirdiğini öğrenen Yamaç şoke oluyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yamaç’ın Çukur’a dönüşü büyük bir heyecan ve sevinçle karşılanacak. Akın, bu gelişme karşısında sakin kalmaya çalışırken yapacağı hamle merakla beklenecek. Cumali’nin Çizgili Kenan’dan aldığı intikam, sürpriz gelişmelere neden olurken, Yamaç tüm bu gelişmeler üzerine yeni bir plan belirlemek zorunda kalacak. Bu planını gerçekleştirmek için Şenol’dan yardım isteyen Yamaç, kuracağı oyunla nefesleri kesecek. Hapishaneden çıkmak için gün sayan Koçovalılar, kendilerini hiç beklemedikleri bir tuzağın içinde bulacaklar.
 

Vartolu’nun beklenmedik bir olay karşısındaki hamlesi ise hapishanedeki tüm dengeleri alt üst edecek. Yamaç’ın yaşadığını öğrenen Efsun tehlikeli bir oyunun içine düşerken Azer ise Yamaç’a şoke edici bir teklifle gelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap