SON DAKİKA



Haber > Medya > Cassie'den rapçi Diddy'e şiddet ve istismar davası

Cassie'den rapçi Diddy'e şiddet ve istismar davası

18 Kasım 2023 Cumartesi - 13:38




Müzik dünyasının en güçlü isimlerinden olan, plak şirketi sahibi rapçi Diddy, eski sevgilisi şarkıcı Cassie tarafından yıllarca süren sistematik tecavüz ve şiddetle suçlandı.





"Cassie" olarak tanınan ünlü şarkıcı Casandra Ventura, geçtiğimiz günlerde müzik şirketi Bad Boy Records'un sahibi olan rapçi Diddy (Sean Combs) hakkında şikayette bulunarak, 2018'de onu terk etmeye çalıştıktan sonra eski sevgilisinin tecavüze uğradığını söyledi.

Henüz 19 yaşındayken Diddy'nin sahip olduğu müzik şirketiyle anlaşma imzalayan Cassie, dava dilekçesinde, "Sessizlik ve karanlıkta geçen yılların ardından nihayet hikayemi anlatmaya, kendi adıma ve ilişkilerinde şiddet ve istismara maruz kalan diğer kadınların yararına konuşmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

DIDDY İNKAR ETTİ

NTV'de yer alan habere göre; suçlamalar arasında ünlü rapçinin öfke nöbetleri sebebiyle eski aşkına şiddet uyguladığı da iddialar arasında yer alıyor. Ünlü rapçinin avukatı Ben Brafman ise "saldırgan ve çirkin" olarak nitelendirdiği iddiaları reddetti.

'PARA TALEP ETTİ' İDDİASI

Ayrıca Diddy'nin avukatı, ünlü yıldızın taciz ve tecavüzüne maruz kaldığını iddia eden Cassie’nin bu ilişki hakkında bir kitap yazma tehdidinde bulunduğunu ve bu kitabı yazmamak karşılığında 30 milyon dolar talep etiğini iddia etti.

'CASSIE ONLARIN PARA TEKLİFİNİ REDDETTİ'

Buna karşılık Cassie'nin avukatı Douglas Wigdor da bir açıklama yaptı ve "Bay Comb's, Ventura'ya onu susturması ve bu davanın açılmasını engellemesi için sekiz haneli rakamlar teklif etti. Bayan Ventura onun bu çabalarını reddetti ve sessizlik içinde acı çeken tüm kadınların sesi olmaya karar verdi. Bayan Ventura cesaretinden dolayı alkışlanmalıdır" dedi.

SOSYAL MEDYADA CASSIE'YE DESTEK YAĞDI

Sosyal medyada Cassie'ye destek yağarken, Diddy'nin müzik dünyasında ne kadar nüfuzlu olduğu belirtilerek, Cassie'nin yaptığının çok cesurca olduğu vurgulandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap